opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.899 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvekoteletter fra Milano med saviesmør & grillede peberfru

Kalvekoteletter fra Milano med saviesmør & grillede peberfru

Kalvekoteletter fra Milano med saviesmør & grillede peberfru
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(58)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.378
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 kalvekoteletter

2 æg
1 spsk olivenolie
1 tallerken rasp
80g smør
200g grønne bønner
1 citron

salviesmør:
3 grene frisk salvie
40g smør
salt & friskkværnet peer

Grillede peberfrugter:
2 peberfrugter ( 1 rød + 1 gul )
2 spsk kapers
8 anjoser
1 spsk frisk basilikum eller oregano
tørret kan også bruges
1 spsk olivenolie


SÅDAN GØR DU
Læg de 4 kalvekoteletter på et skærebræt & skær nogle snit i fedtkanten ( så de ikke bøjer op under stegning ). Giv dem et let bank med flad hånd. I en skål piskes æg, olivenolie, salt 6 peber. Heri vendes koteletterne - en ad gangen - & vendes så i en tallerken med rasp.
Tænd ovnen på 200 grader.

Smelt smørret på en stor pande & brun koteletterne til de er helt gyldne på begge sider. Tag dem så af panden & læg dem på risten fra ovnen & sæt dem ind i den nu varme ovn i ca 5-6 min. Stegesmørret kasseres.

Imens skæres enderne af bønnerne & de koges i en gryde med latsaltet vand i 4-5 min. Så tages de op & evt skæres midt over & serveres halve.
Koteletterne tages ud af ovnen & lægges på fedtsugende papir ( evt køkkenrulle ) & holdes lune.

Grillede peberfrugt:
Smør peberfrugterne med olivenolie, læg dem i et ildfast fad & sæt det i en 250 grader varm ovn i ca. 10 min - indtil skindet begynder at løsne sig - det skal nemlig af.

Tag peberfrugterne ud af ovnen & læg dem i en plastikpose et par min. ( det gør at skindet lettere løsner sig ).
Tag dem ud af posen & pil så forsigtig skindet af. Skær dem i kvarte & fjern kernerne.

Salviesmør:
Så vames smør & salvieblade på en pande. Kom lidt salt ved & tag panden af lige inden smørret "brænder på ". Det giver en meget fin smag af smør & salvie.

Ansjoserne & krydderurten hakkes fint & blandes i en skål med kapers. Fordel ansjosblandningen på de kvarte peberfrugter, rul dem sammen & hold dem sammen med en tandstik.
SERVERING
Server peberfrugterne til kalvekoteletterne sammen med salviesmørret & grønne bønner.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kalvekoteletter fra Milano med saviesmør & grillede peberfru opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kalvekoteletter fra Milano med saviesmør & grillede peberfru fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvekoteletter fra Milano med saviesmør & grillede peberfru, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Sellerifrikadeller de bedste.     Fersken suppe (den er genial)     Havregrynskugler     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Rabarber- og stikkelsbærkage     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Græske kartofler     æggesnaps     Grønsagsgratin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Jannies boller i karry:     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     Karrysauce     Spagetti carbonara     Mors gulerodssalat med rosiner     Fiberboller     Helstegt grillet oksefilet     Pizza Snegle     Oksegrydesteg med kartofler & sovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]