opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jordbær mousse

Jordbær mousse

Jordbær mousse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(212)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.790
Visninger
270
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
350 g friske jordbær
ca. 85 g sukker (1 dl)
2 dl. piskefløde
1 æggehvide.



SÅDAN GØR DU
Tag lidt jordbær fra til pynt. Findel resten af bærrene med el-håndpisker eller i blender. Bland mosen med sukkeret. Pisk fløde og æggehvide stive og vend begge dele forsigtigt i frugtmosen. Sæt jordbærmousseen i fryseren 1 til 2 timer før serveringen. Rør i den af og til. Den skal være blød og "sjappet" ved serveringen.

Anret den i portionsglas og pynt evt. med friske bær.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jazon:D
17.07.2007, 13:04
Den er vildt god :D Og nem at lave :P
 
Denne gode opskrift på Jordbær mousse fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jordbær mousse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bechamel-sauce.     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Spagetti carbonara     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Nemme pølsehorn     Trylledej (ikke spiseligt)     Skinke, porre tærte     Marineret kalkunbryst- helstegt     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Champignon-broccolitærte med skinke     Suppekuren     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]