opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta m. torsk og laksetatar

Pasta m. torsk og laksetatar

Pasta m. torsk og laksetatar
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(42)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.074
Visninger
91
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
160 g torsk, filet, rå
80 g laks, rå
1¼ stk skalotteløg
¾ bdt persille, rå
20 g basilikum, frisk
0,8 dl fromage frais
½ stk citron, rå


SÅDAN GØR DU
Skær torsken i et pænt snit, læg den på et stykke bagepapir.
Laksen finthakkes som tatar, og halvdelen af persillen, basilikum og lidt skalotteløg hakkes med og blandes i laksetataren, lidt peber tilsættes.
Tataren lægges fint oven på torsken, der sættes i forvarmet ovn på 170 grader i 10 min.
Pastaen koges efter anvisning på pakken.
Fromage frais krydres med salt, peber og lidt citron, lægges i yderkanten af tallerkenen hele vejen rundt, pastaen anbringes i midten med fisken på toppen.
Garneres/ pyntes af med resten af det hakkede persille, basilikum og citron øverst.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pasta m. torsk og laksetatar opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pasta m. torsk og laksetatar fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta m. torsk og laksetatar, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Piment sauce     Møllehjuls brød     Kanelsnegle kagemand     Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Yoghurtboller     Poulard Edward den 7.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Porrer i fad med oksekød     gammel Estrup gryde     Andebryst i ovn til mange     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]