opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Leverpostej med svesker og chokolade

Leverpostej med svesker og chokolade

Leverpostej med svesker og chokolade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.682
Visninger
206
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
10 store svesker med sten
saft fra 1 appelsin
saft og skal fra 1 citron
40 g mørk chokolade mindst 60% kakao
1 kop stærk kaffe
500g svinelever
200g spæk
1 løg
1 æg
5 lauerbærblade
1 lille bundt timian
100g hakket svinekød
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Hæld vand i en bradepande og sæt den i ovnen (vandbad). Forvarm ovnen til 175 grader.
Udsten sveskerne, kom dem i en skål med appelsinsaft og citronsaft og skal lad dem trække et par timer. Hak chokoladen fint og kom den i en skål tilsæt gradvist den varme kaffe så chokoladen smelster helt. Rør det godt sammen. Kør lever og spæk igennem kødhakkeren eller kom det i foodprocessoren sammen med løg, lauerbærblade og timian.Kom blandingen i en skål og tilsæt hakket svinekød samt chokolade/kaffeblandingen. Smag til med salt og peber. Læg postejblandigen lagvis med sveskerne som er grof hakket i en smurt form. Stil formen i vandbadet og bag postejen 1-1 1/2 time. Tilsæt yderligere varmt vandt hvis vandbadet fordamper undervejs. Stil postejen koldt ca. 6 timer før servering.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

MArk
15.08.2006, 11:17
Den smager bare skæppeskønt... hilsen mig :) fra ballerup, baltoppen
 
Denne gode opskrift på Leverpostej med svesker og chokolade fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Leverpostej med svesker og chokolade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Irsk stuvning med bacon     Karbonader i fløde/porre sauce     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Brownie med saltkaramel midte     Grundopskrift til al wokmad     Flødekartofler med jordskokker     Hjemmelavet sky     Mørbrad á l órange     Cowboygryde     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Wok med kylling, frisk pasta og grønt.     Fiberboller     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Brownies- med mørk og hvid chokolade     Mornay sauce     Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce      Kogning af majs     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]