opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sønderjysk surrib

Sønderjysk surrib

Sønderjysk surrib
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(320)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
56.995
Visninger
1.549
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
350 gram ribbenstykke eller nakkekam
Vand
1 tsk. salt
4-5 hele peberkorn
1-2 stk. laurbærblade
4 spsk. eddike
6 blade husblas


SÅDAN GØR DU
Kødet lægges i en dyb pande med så meget vand at det lige dækker skiverne.
Tilsæt salt, peber, laurbærblade, og kog kødet til det er mørt.
Skiverne tages op og lægges i et lidt dybt fad. Suppen smages til med eddike og krydderier. Suppen måles. Der skal være 4 dl; er der for meget, koges den lidt ind. Er der for lidt, spædes den op.
Husblas lægges i blød i 10 minutter, knuges af og kommes i den lune suppe, hvor der omrøres, indtil de er smeltede. Hæld suppen over kødet, og stil fadet køligt, hvor suppen stivner til gelé.
SERVERING
Denne ret serveres med rugbrød, sennep og rødbeder til.
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sønderjysk surrib fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sønderjysk surrib, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Moussaka med squash og græskyoghurt     Røræg i ovn     Langtidsstegt oksemørbrad     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Helstegt grillet oksefilet     Grillspyd     Helstegt Oksestriploin     Grillet vildt dyrekølle     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet jomfruhummerhaler     Gulerodskage (Rå)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Hjemmelavet kirsebæris     Raclette med det hele     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fløde Jordbæris     Verdens bedst grillede oksemørbrad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]