opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sønderjysk surrib

Sønderjysk surrib

Sønderjysk surrib
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(313)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
55.466
Visninger
1.547
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
350 gram ribbenstykke eller nakkekam
Vand
1 tsk. salt
4-5 hele peberkorn
1-2 stk. laurbærblade
4 spsk. eddike
6 blade husblas


SÅDAN GØR DU
Kødet lægges i en dyb pande med så meget vand at det lige dækker skiverne.
Tilsæt salt, peber, laurbærblade, og kog kødet til det er mørt.
Skiverne tages op og lægges i et lidt dybt fad. Suppen smages til med eddike og krydderier. Suppen måles. Der skal være 4 dl; er der for meget, koges den lidt ind. Er der for lidt, spædes den op.
Husblas lægges i blød i 10 minutter, knuges af og kommes i den lune suppe, hvor der omrøres, indtil de er smeltede. Hæld suppen over kødet, og stil fadet køligt, hvor suppen stivner til gelé.
SERVERING
Denne ret serveres med rugbrød, sennep og rødbeder til.
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sønderjysk surrib fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sønderjysk surrib, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Blåbærmuffins     Gulerodskage (Rå)     Kvædemarmelade     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Nemme pølsehorn     Skinke, porre tærte     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Gullasch med kartoffelmos     Færøsk æblekage     Græsk rejetærte     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Oldemors Æblekage (sønderjysk)     Muffins med kokos, chokolade og nødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]