Culotten brunes på panden, krydres med salt & peber, & stegs i ovnen ved 180 grader. Brug stegetermometer & steg til en centrumtemperatur på 61 grader, det tager ca ½ time.
Skær culotten for på tværs af kødfibrene, start i den tynde ende & vend snittet, når godt og vel halvdelen er skåret.
Løgene pilles & skæres i både, sauters i en gryde i lidt olie, ca 3 min.
Tilsæt ris & kalvebouillon.
Koges i ca 30 min. under låg, der røres af og til.
Smag til med salt & peber.
Svampene skylles hurtigt i koldt vand, porrerne skæres i skiver & vaskes i koldt vand.
Svampene ristes på en varm pande, så tilsættes porrerne, der ristes med yderligere 4 min.
Svampe & porrer vendes herefter i risene.
Kødet anrettes oven på risottoen på tallerkenen & der høvles store flager parmesan over.