500 g mel,
200 g margarine,
50 g gær,
2 dl mælk,
2 æg,
125 g sukker,
1 tsk kardemomme
Fyld:
100 g smør,
2 spsk flormelis,
1 tsk vanilliesukker,
drys 1:
50 g rosiner,
50 g sukat,
drys 2:
lidt grof hakkede mandler el. mandelflager,
lidt groft sukker
Gæren røres ud i den lunkne mælk. Tilsæt margarinen og lad den blive blød i mælken. Pisk æg og sukker let og luftigt. Bland det herefter i mælkemassen. Rør det sammen og sigt mel og kardemomme i og ælt dejen og lad det hæve en time.
Rul herefter dejen ud til en firkant på størrelse med en bageplade en og og det sammenblandede fyld smørres på, drys herefter med rosiner og sukat. Dejen rulles sammen til en pølse, der formes som en snegl og lægges i en rund form. Kagen hæver ca. 1 time, pensles og drysses med sukker og mandler og bages 45 min. ved ca. 200 grader.