Annoncering | Mobil/tablet version | 306 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb

Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb

Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(56)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.292
Visninger
130
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1 kg okseculotte
1 spsk smør + 1 spsk olie til stegning
½ dl olivenolie
8 skiver chorizopølse
1 rød peberfrugt
1 aubergine
1 bundt rucola salat
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
4 spsk kvark eller god mayonnaise
8 skiver brød af durumhvede


SÅDAN GØR DU
Tænd for ovnen på 180 grader, så den kan blive varm.
Rids så overflade-fedtet på culotten, hvis det ikke er gjort i forvejen.
Brun culotten på alle siden på en pande, tag den så af og læg den i et ildfsat fad, der er penslet med lidt ovlivenolie. Krydr culotten med salt og peber.
Steg culotten i ovnen i 15 min. Tag så fadet ud og lad det stå 10 min og sæt det så ind i ovnen igen og steg i 15 min.
Tag igen fadet ud og lad stegen hvile 10 min. Hvis stegen er større kan det være den skal have længere tid. Et stegetermometer er også en god ting at bruge her.
Efter hviletiden skæres stegen i skiver på ½ cm tykkelse.

Dryp nu pølseskiverne med et par dråber olie og grill dem på panden ca. et halv min på hver side.
Tag dem af og læg dem til side.

Vask peberfrugten, tør den og skær den i kvarte på den lange led. Fjern kernerne og lig stykkerne på panden ( grill-pande er en god ide her ) med skindet nedad.
Grill dem til skindet tager farve og bliver mørt - ca et lille min.
Tag peberfrugten af panden og kom dem ned i en plastpose. Efter ca 15 min kan du let pille skindet af.

Vask auberginen og skær dem i ca ½ cm tynde skiver på langs. Dryp skiverne med lidt olie og grill dem så på panden 3/4 minut på hver side.

Skyl rucola-salaten og riv den i passende stykker. I en skål blander du 2 spsk olie med 1 spsk citronsaft og lidt salt og peber. Kom salaten i og vend den forsigtig rundt.

Grille de 8 skiver brød på samme pande til de er gyldne og tag den af.

Først smørre du brødet med kvark/mayonnaise. På den ene side af brødet lægges en skive steg ( uden fedt kant ) ovenpå lægges 2 skiver pølse, ovenpå igen en grillet skive aubergine, og nogle stykker peberfrugt. På toppen af det hele lægges nogle stykker salat - slut af med endnu en skive brød.
SERVERING
Så er det bare at spise :)

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb fra Maduniverset.dk i kategorien Sandwich opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]