opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb

Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb

Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(56)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.678
Visninger
145
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1 kg okseculotte
1 spsk smør + 1 spsk olie til stegning
½ dl olivenolie
8 skiver chorizopølse
1 rød peberfrugt
1 aubergine
1 bundt rucola salat
1 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
4 spsk kvark eller god mayonnaise
8 skiver brød af durumhvede


SÅDAN GØR DU
Tænd for ovnen på 180 grader, så den kan blive varm.
Rids så overflade-fedtet på culotten, hvis det ikke er gjort i forvejen.
Brun culotten på alle siden på en pande, tag den så af og læg den i et ildfsat fad, der er penslet med lidt ovlivenolie. Krydr culotten med salt og peber.
Steg culotten i ovnen i 15 min. Tag så fadet ud og lad det stå 10 min og sæt det så ind i ovnen igen og steg i 15 min.
Tag igen fadet ud og lad stegen hvile 10 min. Hvis stegen er større kan det være den skal have længere tid. Et stegetermometer er også en god ting at bruge her.
Efter hviletiden skæres stegen i skiver på ½ cm tykkelse.

Dryp nu pølseskiverne med et par dråber olie og grill dem på panden ca. et halv min på hver side.
Tag dem af og læg dem til side.

Vask peberfrugten, tør den og skær den i kvarte på den lange led. Fjern kernerne og lig stykkerne på panden ( grill-pande er en god ide her ) med skindet nedad.
Grill dem til skindet tager farve og bliver mørt - ca et lille min.
Tag peberfrugten af panden og kom dem ned i en plastpose. Efter ca 15 min kan du let pille skindet af.

Vask auberginen og skær dem i ca ½ cm tynde skiver på langs. Dryp skiverne med lidt olie og grill dem så på panden 3/4 minut på hver side.

Skyl rucola-salaten og riv den i passende stykker. I en skål blander du 2 spsk olie med 1 spsk citronsaft og lidt salt og peber. Kom salaten i og vend den forsigtig rundt.

Grille de 8 skiver brød på samme pande til de er gyldne og tag den af.

Først smørre du brødet med kvark/mayonnaise. På den ene side af brødet lægges en skive steg ( uden fedt kant ) ovenpå lægges 2 skiver pølse, ovenpå igen en grillet skive aubergine, og nogle stykker peberfrugt. På toppen af det hele lægges nogle stykker salat - slut af med endnu en skive brød.
SERVERING
Så er det bare at spise :)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb fra Maduniverset.dk i kategorien Sandwich opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sandwitch Med Okseculotte, Chorizopølse, aubergine Og Rødpeb, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Irsk stuvning med bacon     Karbonader i fløde/porre sauce     Grundopskrift til al wokmad     Brownie med saltkaramel midte     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Flødekartofler med jordskokker     Hjemmelavet sky     Cowboygryde     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Mørbrad á l órange     Mornay sauce     Wok med kylling, frisk pasta og grønt.     Brownies- med mørk og hvid chokolade     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Fiberboller     Kogning af majs     Ovnpocherede havtaske med finnikel og basilikumcrem     Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]