opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Osso Buco Med Svesker, Kanel Og Chili Serveret Med Rodfrugte

Osso Buco Med Svesker, Kanel Og Chili Serveret Med Rodfrugte

Osso Buco Med Svesker, Kanel Og Chili Serveret Med Rodfrugte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(71)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.468
Visninger
346
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 skiver kalveskank á 250g
2 spsk olivenolie
1 løg
100g hele svesker uden sten
1 rød chili
½ tsk stødt kanel
1 citron
½ L Kalvebouillon
2 æbler
1/4 hvidtøl


Til rodfrugtpure:
1/4 knodseller
2 persillerødder
2 pastinakker
2 bagekartofler
1 laurbærblad
½ dl olivenolie
salt og peber

1 italiensk brød


SÅDAN GØR DU
Med en skarp kniv laves 4 snit helt igennem kanterne på hver skive kød, så de ikke krøller under stegning.
Brun så kødet på begge sider, i en stegegryde. Skræl løget, skær det i kvarte og kom det ned i gryden, sammen med svesker. Flæk chilien og skrab kernerne ud, hak vhilikødet i små tern og kom det i gryden.
Riv skallen af citronen på den fine side og kom det i. Tilsæt så kanel.
Skru ned for varmen og hæld bouillonen i gryden og lad det hele simre for lav varme i ca 1½ time. Skær æblerne i kvarte og fjern kernehuset.
Når retten har ca 10 min tilbage kommer du æblerne og den 1/4 hvidtøl også i gryden.

Rodfrugtepure:
Mens osso buco'en står og simre i gryden, laver du rodfrugtepure'en.
Skær den 1/4 selleri i 1½ cm tykke skiver og skær skrællen af med en kniv. Skær skiverne i grove tern.
Skræl persillerødder, pastinakker og kartofler og skær dem i tern i samme størrelse som sellerien. Alle grøntsagerne skylles inden de puttes i gryden.
Bring så en rummelig gryde med vand i kog. Kom en tsk salt i vandet og kom alle grøntsagerne i sammen med et laurbærblad. Læg låg på og lad det hele koge i ca 20 min. til alt er mørt. Hæld så vandet fra og pil laurbærbladet op.

Mos de kogte grøntsager med håndmixer. Mens du gør det kommer du oliveolie i lidt af gangen, til du syntes den har en passenden konsistens - nærmest som en alm. kartoffelmos - den må ikke flyde ud.
Smag til med salt og peber.
SERVERING
Anret osso buco på 4 tallerkner med rodfrugterne ved siden af. Server et godt italiensk brød til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Osso Buco Med Svesker, Kanel Og Chili Serveret Med Rodfrugte opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Osso Buco Med Svesker, Kanel Og Chili Serveret Med Rodfrugte fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Osso Buco Med Svesker, Kanel Og Chili Serveret Med Rodfrugte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Blommetrifli     Hindbær kaviar     Frisk pasta med laks og flødesovs     Squash suppe cremet     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Ægte indianer-røv     Kogning af majs     Blommelikør     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Marinade til kyllingfilet     Karbonader i fløde/porre sauce     Røræg i ovn     Mørbradgryde m. ris     Pasta Carbonara. Enkel og nem. Uden fløde     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]