opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Vindaloo-pasta

Vindaloo-pasta

Vindaloo-pasta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.818
Visninger
149
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 tørrede røde chili
2 spsk hel korianderfrø
2 tsk spidskommenfrø
½ tsk sennepsfrø
1 tsk bukkehornsfrø
3 nelliker
1 stang kanel
1 spsk tamarind koncentrat
1 stort løg
2 tsk hvidløg


SÅDAN GØR DU
Rist chili, koriander, spidskommen, sennepsfrø og bukkehornsfrø på en tør tefalpande, til de er brune.
Stød dem i en morter, sammen med nelliker og kanel til et fint pulver.
Bland dette med tamarind, revet løg og presset hvidløg.
Kan opbevares i tætsluttende glad i køleskabet i en uge.

Denne pasta bruges til at marinere kød i tern. Det giver en meget aromatisk og særlig smag til al slags kød.
Mariner kødet i et døgn i denne pasta.


SERVERING
Kødet kan derefter tilberedes som i enhver slags gryderet. Server med ris.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Vindaloo-pasta fra Maduniverset.dk i kategorien Basic opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Vindaloo-pasta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Fadkoteletter ala Jesper     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Marengs spøgelser     Kvædemarmelade     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Halloween kage kirkegård     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet vildt dyrekølle     Mormors citronfromage     Gulerodskage (Rå)     Kanelsnegle kagemand     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     gammel Estrup gryde     Fondue     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Blommetrifli     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]