opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Jordbærsoufflè

Jordbærsoufflè

Jordbærsoufflè
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(41)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.130
Visninger
131
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g jordbær mosede eller blendet
4 æggeblommer
4 stiftpiskede hvider
6 spsk sukker
reven skal af 1 appelsin
8 blade husblas udblødt og smeltet
½ l piskefløde


SÅDAN GØR DU
Brug en skål med høje kanter.Bind et stykke pergamentpapir dobbelt rundt om formen så der dannes en 5 cm høj kant.
Bærrene moses eller blendes.Pisk æggeblommer med sukker og reven appelsinskal.Tilsæt husblas.Bland bærrene i og når blandingen begynder at stivne flødeskummet og hviderne.
Hæld det op i skålen så det står ca 3-4 cm op over skålens kant
Stilles i køleskab i mindst 1 time
SERVERING
Tag papiret af kanten og pynt desserten med flødeskumstoppe og hele små jordbær
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Jordbærsoufflè fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Jordbærsoufflè, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Kogning af majs     Blommetrifli     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Tvebakkekage     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     Marineret kalkunbryst- helstegt     Yoghurtboller     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Havkat i fad med grønsager og bacon     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     Shredded kylling til burritos og taco     Fyldt kalkunbryst II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]