opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sylte gl. daws

Sylte gl. daws

Sylte gl. daws
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.037
Visninger
300
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 Svinehoved
1 kg Kalvebov eller Svinebov
Vand
Salt
3-4 Laurbærblade
3-4 Hele Nelliker
1 tsk Peber
1/4 tsk Allehånde
2 tsk salt





SÅDAN GØR DU
Svinehovedet skylles og børstes med tørt salt. Øjne, øre- og næsegange fjernes. Hovedet lægges i saltvand natten over, hvorefter det igen børstes og skylles i flere hold vand. Hovedet sættes over i rigeligt, koldt vand, tilsat salt og laurbærblade.
Når hovedet har kogt ca. 1 time, tilsættes boven. Man kan vælge kalvebov, hvis man ikke ønsker sylten for fed. Suppen skummes omhyggeligt, hver gang den koger op, og kødet koger i alt ca. 3 timer, til det løsner sig fra benene.
Kødet tages op og pilles fra benene i passende stykker, der lægges i en skål skiftevis fedt og magert og lagvis drysset med de blandede krydderier. Når skålen er fuld, fyldes den op med suppe. Man lægger en tallerken i passende størrelse foroven og herpå et let pres, som holder kødet under suppen. Når sylten er kold, vendes den ud af skålen. opbevares ca. 14 dage i en lage af halvt eddike og vand.
SERVERING
Med rugbrød, sennep og rødbeder
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sylte gl. daws opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sylte gl. daws fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sylte gl. daws, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Forloren hare m ribs-flødesovs     Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Marinade til kyllingfilet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Grillet vildt dyrekølle     Squash suppe cremet     Blommelikør     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kogning af majs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]