Annoncering | Mobil/tablet version | 177 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.405 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brunsviger af bolledej uden mælk/æg

Brunsviger af bolledej uden mælk/æg

Brunsviger af bolledej uden mælk/æg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(298)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.329
Visninger
429
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Charlotte Dahl

DU SKAL BRUGE
Dej, kan også bruges til lækre boller:
500 g hvedemel
50 g sukker
50 g gær
50 g smør eller margarine (ikke flydende)
1/2-1 tskf kardemomme
1/5-1 tskf salt
3-3 1/2 dl vand

Fyld:
200 g margarine (ikke flydende)
250-300 g brun farin
2 spsk sirup (mørk eller lys)


SÅDAN GØR DU
Dej:
Smørret/margarinen smeltes ved svag varme og vandet tilsættes. Lunes på/afkøles til kropstemperatur, gæren opløses heri. Sukker, kardemomme og salt blandes i melet, og det flydende tilsættes. Æltes godt og hæver 25 min.
Fyld:
Margarine smeltes ved svag varme, farin og sirup tilsættes. Rør til farinen og margarinen er en ensartet masse.
Brunsviger/boller:
Ved brunsviger æltes og fordeles dejen i en bradepande, trykkes lidt op i siderne, og stilles til efterhævning 25 min. Herefter trykkes fordybninger med fingrene og fyldet fordeles over dejen.
Ved boller æltes og deles dejen, som trilles til boller, der efterhæver 25 min.
Bager ca 12 min ved 180°C
SERVERING
Smager bedst nybagt, lun med en god kop kaffe eller the. Til fødselsdagsfejring er den super med varm cacao.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Maria
20.06.2013, 17:53
Bruger den hver gang vi skal bage boller, brunsviger eller kanelsnegle - den er tosse god! Dog skal der noget mere mel i, for at den ikke bliver klistret :-)

Charlotte
31.03.2005, 09:38
Efter min mening er den halve mængde margarine nok til fyldet. Ellers faldt kagen i rigtig god jord, også hos den allergiske del af familien.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Brunsviger af bolledej uden mælk/æg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Brunsviger af bolledej uden mælk/æg fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brunsviger af bolledej uden mælk/æg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Gurkemeje pasta og kylling - jum jum     Absolut bedste BBQ marinade     Ristaffel     Chokolade-mandelkage     Irish coffee-tærte     Hjemmelavet remouladesovs     pikantsuppe     Ægte indianer-røv     Hurtige Boller i karry     Saftfromage med Varm Cremesauce     Den ægte Pasta bolognese     Sauce     Gyros eller kebab kød      Nachos m/kylling     Æblevafler med nøddecreme     Braiseret kalvespidsbryst II     Halloween menu     irsk stuvning med svinekød     Kokoskager for dummies     Gammeldaws æbleflæsk.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com