opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brunsviger af bolledej uden mælk/æg

Brunsviger af bolledej uden mælk/æg

Brunsviger af bolledej uden mælk/æg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(298)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.650
Visninger
464
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Dej, kan også bruges til lækre boller:
500 g hvedemel
50 g sukker
50 g gær
50 g smør eller margarine (ikke flydende)
1/2-1 tskf kardemomme
1/5-1 tskf salt
3-3 1/2 dl vand

Fyld:
200 g margarine (ikke flydende)
250-300 g brun farin
2 spsk sirup (mørk eller lys)


SÅDAN GØR DU
Dej:
Smørret/margarinen smeltes ved svag varme og vandet tilsættes. Lunes på/afkøles til kropstemperatur, gæren opløses heri. Sukker, kardemomme og salt blandes i melet, og det flydende tilsættes. Æltes godt og hæver 25 min.
Fyld:
Margarine smeltes ved svag varme, farin og sirup tilsættes. Rør til farinen og margarinen er en ensartet masse.
Brunsviger/boller:
Ved brunsviger æltes og fordeles dejen i en bradepande, trykkes lidt op i siderne, og stilles til efterhævning 25 min. Herefter trykkes fordybninger med fingrene og fyldet fordeles over dejen.
Ved boller æltes og deles dejen, som trilles til boller, der efterhæver 25 min.
Bager ca 12 min ved 180°C
SERVERING
Smager bedst nybagt, lun med en god kop kaffe eller the. Til fødselsdagsfejring er den super med varm cacao.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Maria
20.06.2013, 17:53
Bruger den hver gang vi skal bage boller, brunsviger eller kanelsnegle - den er tosse god! Dog skal der noget mere mel i, for at den ikke bliver klistret :-)

Charlotte
31.03.2005, 09:38
Efter min mening er den halve mængde margarine nok til fyldet. Ellers faldt kagen i rigtig god jord, også hos den allergiske del af familien.
 
Denne gode opskrift på Brunsviger af bolledej uden mælk/æg fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brunsviger af bolledej uden mælk/æg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Madbrød med rosmarin     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Ymerkoldskål     Solbærsyltetøj med rom     Marinerede flanksteak     Omelet m. skinke og ost     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Champignon-broccolitærte med skinke     Blommetrifli     Flødestuvet spinat     Fondue     Rejer al pil pil     champignon pate     Fersken suppe (den er genial)     Mornay sauce     Grundopskrift til al wokmad     Dansk bøf m. pandesauce     Bechamel-sauce.     Reje-meloncocktail.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]