opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brunsviger af bolledej uden mælk/æg

Brunsviger af bolledej uden mælk/æg

Brunsviger af bolledej uden mælk/æg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(298)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.551
Visninger
471
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Dej, kan også bruges til lækre boller:
500 g hvedemel
50 g sukker
50 g gær
50 g smør eller margarine (ikke flydende)
1/2-1 tskf kardemomme
1/5-1 tskf salt
3-3 1/2 dl vand

Fyld:
200 g margarine (ikke flydende)
250-300 g brun farin
2 spsk sirup (mørk eller lys)


SÅDAN GØR DU
Dej:
Smørret/margarinen smeltes ved svag varme og vandet tilsættes. Lunes på/afkøles til kropstemperatur, gæren opløses heri. Sukker, kardemomme og salt blandes i melet, og det flydende tilsættes. Æltes godt og hæver 25 min.
Fyld:
Margarine smeltes ved svag varme, farin og sirup tilsættes. Rør til farinen og margarinen er en ensartet masse.
Brunsviger/boller:
Ved brunsviger æltes og fordeles dejen i en bradepande, trykkes lidt op i siderne, og stilles til efterhævning 25 min. Herefter trykkes fordybninger med fingrene og fyldet fordeles over dejen.
Ved boller æltes og deles dejen, som trilles til boller, der efterhæver 25 min.
Bager ca 12 min ved 180°C
SERVERING
Smager bedst nybagt, lun med en god kop kaffe eller the. Til fødselsdagsfejring er den super med varm cacao.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR

Maria
20.06.2013, 17:53
Bruger den hver gang vi skal bage boller, brunsviger eller kanelsnegle - den er tosse god! Dog skal der noget mere mel i, for at den ikke bliver klistret :-)

Charlotte
31.03.2005, 09:38
Efter min mening er den halve mængde margarine nok til fyldet. Ellers faldt kagen i rigtig god jord, også hos den allergiske del af familien.
 
Denne gode opskrift på Brunsviger af bolledej uden mælk/æg fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brunsviger af bolledej uden mælk/æg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Den bedste ungarske gullasch     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Morgenbirkes - fryseegnede     Porrer i fad med oksekød     Gulerodskage (Rå)     Tunmousse      Raclette med det hele     Hjemmelavet modellervoks     Røræg i ovn     Hakket Oksekød med Hvidkål     Suppekuren     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Trylledej (ikke spiseligt)     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]