opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › SPAGHETTI BOLOGNESE

SPAGHETTI BOLOGNESE

SPAGHETTI BOLOGNESE
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(121)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
30.297
Visninger
416
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 spsk. olie
½-1 tsk. tørret rosmarin
1-2 fed hakket hvidløg
150 g. engelsk kotelet-bacon i tern
1 finthakket løg
500 g. hakket oksekød
1 dåse hakkede tomater
3 hakkede soltørrede tomater
evt. lidt rødvin

Spaghetti

Revet pastaost

evt. en grøn salat


SÅDAN GØR DU
Varm olien op i en gryde og tilsæt rosmarin og hvidløg.
Lad det svitse lidt og tilsæt så bacon. Når det er svitset - det skal ikke være sprødt, men heller ikke "gummi-agtigt" - tilsættes løg.
Det svitser lidt og oksekød tilsættes.
Når oksekødet er brunet tilsættes hakkede tomater og soltørrede tomater (hvis der ønskes rødvin i, tilsættes det nu).
Skru blusset ned på 2 og læg et låg på gryden.
Det skal nu stå og simre indtil spaghettien er kogt færdig. Husk at røre i det engang imellem.

Vandet til spaghettien sættes over, og når dette koger tilsættes den ønskede mængde spaghetti.
Ca. 2 minutter før spaghettien er kogt færdig tilsættes en tsk salt til vandet.
Når spaghettien er kogt færdig hældes det i en sigte og der hældes lidt koldt vand over så det ikke klistrer. Spaghettien hældes tilbage i gryden.
Bolognesen er nu også klar til servering.
SERVERING
Det kan evt. anrettes i dybe tallerkner eller skåle. Først spaghetti, derefter bolognese henover og tilsidst drysses der pastaost over. Serveres evt. med grøn salat.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler SPAGHETTI BOLOGNESE opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på SPAGHETTI BOLOGNESE fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet SPAGHETTI BOLOGNESE, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Porrer i fad med oksekød     Blommetrifli     Den bedste Kylling i Karry!     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Pastaret i fad     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     Koteletter i Fad med paprika     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Madbrød med rosmarin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]