opskrifter
Søg i 12.595 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kabob (bålmad)

Kabob (bålmad)

Kabob (bålmad)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(57)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.147
Visninger
175
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400 g okse, kalv eller gris i tern
2 løg
4 kartofler
2 tomater
salt og peber
alufolie
snobrødsdej


SÅDAN GØR DU
Løg, kartofler og tomater skæres i både. Det sættes skiftevis på spyd sammen med kødet. Drys med salt og peber.
Pak i alufolie og steg i gløderne på bål. Lige inden det er færdigt, tages folien af og rulles det ind i et tyndt lag snobrødsdej og bages færdigt over gløderne.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kabob (bålmad) fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kabob (bålmad), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mormors Stegte sild i eddike     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Børnenes kokoskugler     Oldes Kokoskranse     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Luciabrød     Indbagte rejer     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Ovnstegt røget medister     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet nutella      Fars i fad med hvidkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Andebryst i ovn til mange     Trylledej (ikke spiseligt)     Mandarin kage     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]