opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet Hyldeblomstsaft

Hjemmelavet Hyldeblomstsaft

Hjemmelavet Hyldeblomstsaft
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(349)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hjemmelavet Hyldeblomstsaft  Foto af : 2
109.912
Visninger
3.487
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 10.06.2016 Hjemmelavet Hyldeblomstsaft var dagens opskrift den 10.06.2016

DU SKAL BRUGE
20-40 store hyldeblomstskærme
500 g brun farin (kan erstattes af alm. sukker)
500 g sukker
2 tsk citronsyre
4 citroner
1 tsk atamon
2 l kogende vand


SÅDAN GØR DU
opløs sukker og citronsyre i 1 liter kogende vand
Skyl og skær citronerne i skiver
Læg hyld og citronskiver skiftevis i en stor skål
Hæld sukkervandet over
Tilsæt resten af det kogende vand
Tilsæt Atamon og rør det igennem
Stil det koldt en 2-3 dage
Rør en gang imellem.
Saften sies, kommes på Atamonskyllede flasker og stilles i køleskab
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tanja & Thor
27.06.2012, 20:36
Vi har lige sat en gang saft i køleskabet så det kan stå de 2-3 dage og trække. 18083-DSC_0413.JPG

Lise
17.06.2006, 09:29
Det er meget vigtigt at man stiller flaskerne på køl, når saften er lavet, for ellers kan de eksplodere. Det oplevede jeg....hele køkkenet var smurt ind i sukker og glasskår! Så pas på hyldblomstdrik der bare står ved stuetemperatur eller vamere om sommeren er en tikkende bombe!
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet Hyldeblomstsaft med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Frugt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet Hyldeblomstsaft, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Kanelsnegle kagemand     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Verdens bedste brød     Mælkesnitter     Tunmousse      Hjemmelavet salsa / tacosauce     Hummersuppe     Oliventapenade     Helstegt Oksestriploin     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Peberrodssovs     Gulerodskage (Rå)     Pastaret i fad     chili cheese balls     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]