opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejerisotto, Dansk og velopbagt

Rejerisotto, Dansk og velopbagt

Rejerisotto, Dansk og velopbagt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(143)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.703
Visninger
224
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 dl parboiled ris
6 dl vand
1 dåse fiskeboller
1 pk frosne rejer
100-200 g frosne fine ærter
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 finthakket løg
2 x 25 g margarine
2 spsk mel
mælk
karry
gurkemeje
salt og peber


SÅDAN GØR DU
25 g margarine smeltes i en gryde og 1 tsk karry og ½ tsk gurkemeje svistes i det. Det finthakkede løg tilsættes og klares. Risene tilsættes og røres godt rundt. Vandet tilsættes, bringes i kog. Lad risene simre ved svag varme i 12 min., sluk og lad dem stå i yderligere 12 min.
I mellemtiden smeltes 25 g margarine i en anden gryde, 1 tsk karry svitses i, melen tilsættes og suger fedtstoffet. Væden fra fiskeboller og rejer tilsættes og piskes i med mælk til en passende konsistens. Tomatkoncentrat tilsættes og der smages til med salt, peber og lidt sukker. Fiskeboller og ærter tilsættes og varmes forsigtigt med. Lige inden servering tilsættes de optøede rejer.
SERVERING
Risene hældes op i et fad og der laves en fordybning i midten, hvor noget af sovsen hældes i. Resten serveres a part. Kan evt. drysses med noget grønt så man glemmer, at det er opbagt sovs.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rejerisotto, Dansk og velopbagt fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejerisotto, Dansk og velopbagt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Fadkoteletter ala Jesper     Marengs spøgelser     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Kvædemarmelade     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Halloween kage kirkegård     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Kanelsnegle kagemand     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     gammel Estrup gryde     Fondue     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Blommetrifli     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]