opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejerisotto, Dansk og velopbagt

Rejerisotto, Dansk og velopbagt

Rejerisotto, Dansk og velopbagt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(145)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.923
Visninger
228
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 dl parboiled ris
6 dl vand
1 dåse fiskeboller
1 pk frosne rejer
100-200 g frosne fine ærter
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 finthakket løg
2 x 25 g margarine
2 spsk mel
mælk
karry
gurkemeje
salt og peber


SÅDAN GØR DU
25 g margarine smeltes i en gryde og 1 tsk karry og ½ tsk gurkemeje svistes i det. Det finthakkede løg tilsættes og klares. Risene tilsættes og røres godt rundt. Vandet tilsættes, bringes i kog. Lad risene simre ved svag varme i 12 min., sluk og lad dem stå i yderligere 12 min.
I mellemtiden smeltes 25 g margarine i en anden gryde, 1 tsk karry svitses i, melen tilsættes og suger fedtstoffet. Væden fra fiskeboller og rejer tilsættes og piskes i med mælk til en passende konsistens. Tomatkoncentrat tilsættes og der smages til med salt, peber og lidt sukker. Fiskeboller og ærter tilsættes og varmes forsigtigt med. Lige inden servering tilsættes de optøede rejer.
SERVERING
Risene hældes op i et fad og der laves en fordybning i midten, hvor noget af sovsen hældes i. Resten serveres a part. Kan evt. drysses med noget grønt så man glemmer, at det er opbagt sovs.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rejerisotto, Dansk og velopbagt fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejerisotto, Dansk og velopbagt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Blødende chokoladekage     Grillede kartofler     Røræg i ovn     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Fuglekvidder     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kinesisk nudelret     Kartofler i fad     Rødgrød     Teriyakimarineret laksespyd med teriyaki glace     Sennepstorsk     Indbagte rejer     Pasta med champignon og gorgonzolasauce     pleskener (grundopskrift)     Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost     Kransekagestykker     Rødvins glace/sauce     Kylling i karry med blomkål og squash     Chokolade småkager med chokoladestykker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]