opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejerisotto, Dansk og velopbagt

Rejerisotto, Dansk og velopbagt

Rejerisotto, Dansk og velopbagt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(150)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.736
Visninger
239
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 dl parboiled ris
6 dl vand
1 dåse fiskeboller
1 pk frosne rejer
100-200 g frosne fine ærter
1 lille dåse tomatkoncentrat
1 finthakket løg
2 x 25 g margarine
2 spsk mel
mælk
karry
gurkemeje
salt og peber


SÅDAN GØR DU
25 g margarine smeltes i en gryde og 1 tsk karry og ½ tsk gurkemeje svistes i det. Det finthakkede løg tilsættes og klares. Risene tilsættes og røres godt rundt. Vandet tilsættes, bringes i kog. Lad risene simre ved svag varme i 12 min., sluk og lad dem stå i yderligere 12 min.
I mellemtiden smeltes 25 g margarine i en anden gryde, 1 tsk karry svitses i, melen tilsættes og suger fedtstoffet. Væden fra fiskeboller og rejer tilsættes og piskes i med mælk til en passende konsistens. Tomatkoncentrat tilsættes og der smages til med salt, peber og lidt sukker. Fiskeboller og ærter tilsættes og varmes forsigtigt med. Lige inden servering tilsættes de optøede rejer.
SERVERING
Risene hældes op i et fad og der laves en fordybning i midten, hvor noget af sovsen hældes i. Resten serveres a part. Kan evt. drysses med noget grønt så man glemmer, at det er opbagt sovs.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rejerisotto, Dansk og velopbagt fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejerisotto, Dansk og velopbagt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Flødestuvet spinat     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Havkat i fad med grønsager og bacon     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Mormors citronfromage     Indbagte rejer     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Citronmuffins med marcipan     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Lammekøllerester i fad.     Færøsk æblekage     Gulerodskage (Rå)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]