opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Frisk pasta med Danablue el. Gorgonzola

Frisk pasta med Danablue el. Gorgonzola

Frisk pasta med Danablue el. Gorgonzola
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(114)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.804
Visninger
312
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
-1 pk frisk fettucine pasta
-100 gr St. Clemens Danablue el. gorgonzola
-2 spsk creme fraiche
- 1/4 piske- eller madlavningsfløde
- lidt peber
-1 håndfuld frosne rejer (eller efter behov)


SÅDAN GØR DU
Vand sættes over til pastaen.
Danablue/gorgonzola, fløde og creme fraiche puttes i en gryde og varmes under omrøring til osten er smeltet.
Peber tilsættes.
Saucen bringes i kog, og der skrues ned for varmen. Rejerne tilsættes, og herefter må saucen ikke koge.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og tilsæt saucen til pastaen. Bland godt.
Retten er klar til servering.
SERVERING
Server med med flute, gerne baguettes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Maria Ida Jørgensen
04.05.2005, 22:11
istedet for rejer så prøv med bacon. Og så lav sovsen uden fløde - kun med danablue og creme fraiche. Så bliver den lækrest.
 
Denne gode opskrift på Frisk pasta med Danablue el. Gorgonzola fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Frisk pasta med Danablue el. Gorgonzola, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     kagecreme - yderst bagefast     Yoghurtboller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Nem softice     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Røræg i ovn     Mormors citronfromage     Mælkesnitter     Skinke, porre tærte     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tunmousse      Blødende chokoladekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]