opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Osso buco med vilde ris

Osso buco med vilde ris

Osso buco med vilde ris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(139)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.543
Visninger
1.126
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
4-6 store okse skank (Osso buco)
4 store gulerødder
1 rød peberfrugt
3 fed hvidløg
1-2 store løg
1 tsk. groft chili
1 ds. hakket tomat
½ boulionterning
3 dl. vand
3½ dl. rødvin
mel
timian krydderi
Groft salt og peber


SÅDAN GØR DU
Løg, hvidløg og peberfrugt hakkes ud. Svitses i en gryde med groft chili til det er gyldent. Tages herefter op af gryden.

Mel hældes på en tallerken, og der kommes ca. 1 spsk. salt samt noget peber i. Det hele blandes. Kødet vendes i melet og brunes i gryden ved god varme på begge sider.

Kødet tages herefter op af gryden, og lægges i et ildfast fad.

Grøntsagerne hældes tilbage i gryden. Gulerødderne, som er snittet groft, kommes med i. Herefter hældes hakket tomat i sammen med timian krydderi, og der røres rundt. Til slut hældes rødvin og vand i sammen med ½ boulionterning. Det hele simrer i ca. 3 min.

Hældes derefter over kødet, som stilles i ovn (tildækket med staniol) ved 175 grader varmluft (alm. ovn 185 grader) i 2 timer til kødet har løsnet sig fra benet.

Kødet tages op af fadet, og der hældes lidt meljævning i sovsen. rør rundt så det jævner. Kom herefter kødet tilbage i fadet, og tilbered videre i ca. 10. min. til retten er færdig.
SERVERING
Serveres med vilde ris og flutes. Dejlig ret til både hverdag og hygge.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Osso buco med vilde ris fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Osso buco med vilde ris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     kagecreme - yderst bagefast     Trylledej (ikke spiseligt)     Fastelavnsboller med flødeskum     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fondue     Lammeculotte i ovn.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]