opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rustik grønsagfad

Rustik grønsagfad

Rustik grønsagfad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(48)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.365
Visninger
130
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
4 mellemstore gulerødder
3 pastinakker
½ citron
honning
2 fed hvidløg
olivenolie
tørret timian
salt/peber


SÅDAN GØR DU
Skræl rodfrugterne og skivdel dem på skrå. Bland dem og læg dem i et ildfast fad.
Skiv den ½ citron og læg imellem rodfrugterne.
Hak hvidløget groft og bland i.
Hæl 2-3 spsk. honning over grønsagerne, olivenolie og drys med salt, peber og timian.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 35-45 min.
SERVERING
Serveres til lam, oksekød eller steak's.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rustik grønsagfad fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rustik grønsagfad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Rejemad     Brownie med saltkaramel midte     Kvædemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Færøsk æblekage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Leverpostej klassisk     Indbagt Hellefisk     Ice-cubes     sønderjysk brunkål     Indbagte rejer     Koteletter i Fad med paprika     Gulerodskage (Rå)     Mormors Stegte Marinerede tomatsild     Baby kartofler med oregano     persillesmør     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Raclette med det hele     Ægte Belgiske chokolade trøfler     Is med rom rosiner     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]