opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Agnetes Pastafad

Agnetes Pastafad

Agnetes Pastafad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.471
Visninger
369
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 gram pastaskruer
1-2 pakker skinke i strimler
1 stort løg
½ squas
3 gulerødder
2 porrer
3 dl. tomatjuice
1 stor dåse tomatpuré
Lidt paprika
1 karton Morney-sauce
Revet ost.


SÅDAN GØR DU
Pastaen sættes over kog, godt med salt.

Løget hakkes, og steget sammen med skinken. Squas og gulerødder rives og tilsættes, og porrerne skæres i skives og tilsættes ligeledes. Når blandinges er blevet stegt lidt, tilsættes tomatjuicen, tomatpuréen og paprika efter smag. Dette røres godt rundt, og herefter skal det lige simre lidt, indtil pastaen er færdig.

Når den er færdig hældes den i et stort, ildfastfad, og blandingen med kødet hældes ud over den, og morney-saucen fordeles jævnt over dette.

Til sidst drysses der revet ost ud over det, og herefter skal det i ovnen, ved 200 grader, varmluftsovn, indtil morney-saucen er nogenlunde stivnet..
SERVERING
Serveres med hvidløgsflutés og salat.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Mikkel K.
06.11.2007, 00:31
Opskriften er magen til den der er bag på Rynkeby's tomatjuice kartoner.. Så det er da vidst pral at kalde retten for "Agnetes Pastafad"... Retten er derudover ganske god. Jeg laver den ofte.
 
Denne gode opskrift på Agnetes Pastafad fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Agnetes Pastafad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Pastaret i fad     Raclette med det hele     Moussaka med kartofler     Kalkun Gryderet med karry & ris     Stegt flæsk i ovn med persille sovs      Knas til salat     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Vintergryde.     Spaghetti med hvidløg og chili     Brændte mandler med lakrids     Svineculotte med bagte rodfrugter og æblesalat     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagt mørbrad     Grydestegte Hjerter     Anettes Lakseforret     Gratinerede grønsagssnitter     Blinis med avokadoer og krebsehaler     Haresteg     Kanelkage i bradepande     Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]