opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Agnetes Pastafad

Agnetes Pastafad

Agnetes Pastafad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.782
Visninger
360
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 gram pastaskruer
1-2 pakker skinke i strimler
1 stort løg
½ squas
3 gulerødder
2 porrer
3 dl. tomatjuice
1 stor dåse tomatpuré
Lidt paprika
1 karton Morney-sauce
Revet ost.


SÅDAN GØR DU
Pastaen sættes over kog, godt med salt.

Løget hakkes, og steget sammen med skinken. Squas og gulerødder rives og tilsættes, og porrerne skæres i skives og tilsættes ligeledes. Når blandinges er blevet stegt lidt, tilsættes tomatjuicen, tomatpuréen og paprika efter smag. Dette røres godt rundt, og herefter skal det lige simre lidt, indtil pastaen er færdig.

Når den er færdig hældes den i et stort, ildfastfad, og blandingen med kødet hældes ud over den, og morney-saucen fordeles jævnt over dette.

Til sidst drysses der revet ost ud over det, og herefter skal det i ovnen, ved 200 grader, varmluftsovn, indtil morney-saucen er nogenlunde stivnet..
SERVERING
Serveres med hvidløgsflutés og salat.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Mikkel K.
06.11.2007, 00:31
Opskriften er magen til den der er bag på Rynkeby's tomatjuice kartoner.. Så det er da vidst pral at kalde retten for "Agnetes Pastafad"... Retten er derudover ganske god. Jeg laver den ofte.
 
Denne gode opskrift på Agnetes Pastafad fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Agnetes Pastafad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Perlebyggrød     Lyn-lasagne     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Forslag til sund hurtig frokost - Sej med grønt og dressing      Laksekræmmerhuse     Lækker thailandsk kylling ret i kokossauce     gammel Estrup gryde     Gullash på min måde.     Appelsinlagkage til 6 personer     Pandestegte laksefileter med urtepesto     Indbagte rejer     Blommer på grill m. hj.l vanilleis     Havregrynskugler     Lammerullepølse     kærnemælksvafler     Raclette med det hele     Hvidløgs-champignon     Hannes vafler.     Baconboller     Andebryst i ovn til mange     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]