opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marks Pasta con Amoré

Marks Pasta con Amoré

Marks Pasta con Amoré
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(32)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.642
Visninger
112
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Kylling fileter/stykker
Æg
Pasta (skruer)
1 Grøn 1Gul 1Rød peberfrugter
Tomater
Løg
Gulerødder
Revet ost
Cashewnødder
krydderier: paprika, peber, salt, basilikum, evt. oregano, chilli.
hvidløg
Olivenolie
1 dåse hakkede tomater
2 spk. tomatpuré


SÅDAN GØR DU
Først vil jeg lige sige: Mad bør laves med godt humør man behøver ikke at stå og gå i detaljer - det skal være sjovt og hyggeligt uden stress... :-)

1. Drys diverse krydderier ud over kyllingstykkerne. Du vælger selv hvor mange og meget krydderi du kommer på. Jeg mener selv at det smager godt med en ordentlig omgang.

2. smid kyllingstykkerne på en varm pande med olivenolie og steg dem godt på alle sider (ca. 5-10min)

3. når kyllingstykkerne er godt svitsede så kom cashewnødderne på.

4. Kog noget vand i en gryde og kom salt og 1tsk olie i vandet. Når det koger så hæld pastaskruerne i. (ca.11min)

5. Kog noget vand med salt i hvor du lægger et par æg i når det koger. (ca 5-9min)

6.Skær alle grøntsager i tern/strimler og kom dem i en gryde med lidt olivenolie. hæld evt nogle krydderier såsom salt, peber, basillikum ud over grøntsagerne i gryden. Når alle grøntsager er lidt svitsede så hæld dåsen med hakkede tomater, 1spk. tomatpuré og 3-4 dl mælk i gryden med grøntsager og lad det koge op i nogle minutter.

7. Når pastaen har kogt hælder du vandet fra og smider pastaen ned i grøntsagsgryden og lad det fortsat koge lidt hvor du rører rundt.

8. Smid nu kyllingstykkerne og de ristede cashewnødder ned i grøntsagsgryden og rør rund ved svag varme. Smid også 1 pose revet mozerella eller anden god ost ned i gryden og rør godt rundt så osten smelter og giver maden en fastere konsistens - hvis den er for tyk så hæld lidt mere mælk i.

9. tag æggene op ad gryden og køl dem ned og pil dem og skær dem i tynde skiver (brug evt. æggedeler).
SERVERING
Hæld en potion op på hver dybe tallerken og drys evt. lidt parmasan ost på toppen. Læg derefter et par æggeskiver på toppen og evt 2 basillikumblade på også. Så er det klar til servering... Drik evt rødvin til eller hvad der ellers behager :-) God fornøjelse... ingen stress bare sjov!
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Marks Pasta con Amoré opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Marks Pasta con Amoré fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marks Pasta con Amoré, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Glace til kage     Svampet kanelkage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     operakage     Helstegt okse cuvette     Andebryst i ovn til mange     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Mormors Stegte sild i eddike     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Kvædemarmelade     Estragonsovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Helstegt grillet oksefilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]