opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kold Grand Marniere soufflé m. kold abrikos sauce.

Kold Grand Marniere soufflé m. kold abrikos sauce.

Kold Grand Marniere soufflé m. kold abrikos sauce.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(173)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.902
Visninger
228
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Soufflé:

6 æggeblommer
100 g melis
3 æggehvider
vanille
1 reven citronskal
1 reven appelsinskal
¼ l piskefløde
7-8 blade husblas
1 kop Grand Marnier

Abrikos Sauce:

100 g friske abrikoser eller 75 g tørrede abrikoser
50 g sukker
3 spsk. aand


SÅDAN GØR DU
Soufflé:
1. Æggeblommer og melis piske ”hvid”
2. Vanille og skal af citron og appelsin tilsættes.
3. Piskefløden piskes let og vendes i.
4. Den opblødte husblas smeltes i Grand Manier og vendes forsigtig i massen,
5. Til slut vendes de stiftpiskede æggehvider i massen vendes forsigtig til den begynder at stivne,
6. Massen hældes forsigtig i souffle skåle, med papir manchetter og stilles på køl.

Abrikos Sauce:
Abrikoserne koges med vand og sukker og blendes, afkøles og smages til med lidt Grand Marnier.
SERVERING
Nydes kold med abrikos sauce. Smager rigtig godt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kold Grand Marniere soufflé m. kold abrikos sauce. fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kold Grand Marniere soufflé m. kold abrikos sauce., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillet vildt dyrekølle     Grillspyd     Grillet jomfruhummerhaler     Ribssaft     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt grillet oksefilet     Solbærlikør     Hjemmelavet varmrøget laks     Helstegt Oksestriploin     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Indbagte rejer     Omelet m. skinke og ost     Toastbrød     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet     Kogning af majs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]