opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Is m. syltede pærer

Is m. syltede pærer

Is m. syltede pærer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(102)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.956
Visninger
159
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Vaniljeis (helst hjemmelavet)

Syltede pærer:
8 pærer
1 liter vand
3-500 g suker (efter smag)
1 stang vanilje
½ dl mandelikør (f.eks. Disaronno)


SÅDAN GØR DU
De syltede pærer laves dagen før servering. Skræl pærerne og skær dem i både. Fjern kernehus og del evt. bådene på midten. Vand, pærer, sukker og vaniljestangen bringes i kog i en gryde og simrer ca. 3 timer, eller til væsken er svagt gyldent og er begyndt at tykne som en sirup. Gryden tages af blusset og likøren tilsættes. Pærer og siruppen hældes i en skål, som stilles med låg på i køleskab natten over.
SERVERING
Vaniljeis anrettes f.eks. i tre store terninger med den ene forskudt fremad, så dens nærmeste kanter støder sammen med de to andres fjerneste kanter. Mellem de tre terninger er der nu et firkantet "indhak", hvor der lægges nogle pærestykker sammen med siruppen, der gerne må flyde lidt ud foran isen. Man kan variere desserten ved at bruge et stykke brownie i stedet for en ene terning is. Husk at bruge kolde tallerkner til severing af isdessert.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Is m. syltede pærer fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Is m. syltede pærer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Færøsk æblekage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Citronmuffins med marcipan     Indbagte rejer     Røræg i ovn     Grillspyd     Karbonader i fløde/porre sauce     Omelet m. skinke og ost     Gateau Marcel      Langtidsstegt oksemørbrad     Muffins med kokos, chokolade og nødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]