opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Moderne Leverpostej

Moderne Leverpostej

Moderne Leverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(210)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.359
Visninger
538
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4-5
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
150 g. spæk
250 g. svinelever
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. delikatesse paprika
1 æg
1 løg
30 g. mel
½ tsk. Knorr aromat
2½ dl. mælk


SÅDAN GØR DU
Hak spækken 1 gang i en skål og derefter leveren 1 gang. Blandingen blandes sammen og røres godt. Hak nu blandingen en gang mere skiftevis med løget. Så leveren og spækket bliver hakket 2 gange i alt.

Bland alle krydderierne, mælken, melet og ægget i, og rør godt til "dejen" er blandet godt.

Dejen hældes nu i aluforme. Bag de leverposteje som du skal bruge nu, resten fryses ubagte.

Leverpostejen skal bages i 70 min. v. 200 grader i frossen tilstand. Er den tøet op, bages den ca. 10 min. mindre til skorpen er fin brun. Lad den varme leverpostej trække lidt, inden der tages af den, så saften kan trænge ind i leverpostejen.

Gang evt. portionen op med 6-8 gange, og frys dem ned, så kan du altid bage en frisk og nybagt hvis du skulle få uventede gæster.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

pollas
16.11.2009, 07:12
Har brugt kalvelever istedet og kommet 6 skivet røget bacon og brugt 100 g fedt med fantastisk resultat,det kan jeg godt anbefale,desuden bruger jeg en blender til at lave postejblandingen.

pollas
16.11.2009, 07:12
Har brugt kalvelever istedet og kommet 6 skivet røget bacon og brugt 100 g fedt med fantastisk resultat,det kan jeg godt anbefale,desuden bruger jeg en blender til at lave postejblandingen.

pollas
16.11.2009, 07:07
Sturt kompliment,nem at gå til,smager rigtig,rigtig godt,har allerede brugt opskrift flere gange.
 
Denne gode opskrift på Moderne Leverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Madpakken opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Moderne Leverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst med annans og flødeost og pakket ind i sprød bacon      Boeuf Bourguignon     Søde kartofler med æbler     helstegt dyreryg     Kyllinge salat med grøn pesto     Bøf med blommesovs     mørbradbøf i svampesovs     Fondue     Børnenes pastasalat     Kartoffelbåde med paprika & salt     Mandel kager fra Kina     mørbrad i fad     Chili con carne, med oksefars     Bøf Lindstrøm     Græske kartofler     Danablu sauce     Ovnstegte frikadeller med ost     Agurkerand     Pebbernødder - Krydrede og lækre.     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]