opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Moderne Leverpostej

Moderne Leverpostej

Moderne Leverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(217)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.928
Visninger
547
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4-5
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
150 g. spæk
250 g. svinelever
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. delikatesse paprika
1 æg
1 løg
30 g. mel
½ tsk. Knorr aromat
2½ dl. mælk


SÅDAN GØR DU
Hak spækken 1 gang i en skål og derefter leveren 1 gang. Blandingen blandes sammen og røres godt. Hak nu blandingen en gang mere skiftevis med løget. Så leveren og spækket bliver hakket 2 gange i alt.

Bland alle krydderierne, mælken, melet og ægget i, og rør godt til "dejen" er blandet godt.

Dejen hældes nu i aluforme. Bag de leverposteje som du skal bruge nu, resten fryses ubagte.

Leverpostejen skal bages i 70 min. v. 200 grader i frossen tilstand. Er den tøet op, bages den ca. 10 min. mindre til skorpen er fin brun. Lad den varme leverpostej trække lidt, inden der tages af den, så saften kan trænge ind i leverpostejen.

Gang evt. portionen op med 6-8 gange, og frys dem ned, så kan du altid bage en frisk og nybagt hvis du skulle få uventede gæster.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

pollas
16.11.2009, 07:12
Har brugt kalvelever istedet og kommet 6 skivet røget bacon og brugt 100 g fedt med fantastisk resultat,det kan jeg godt anbefale,desuden bruger jeg en blender til at lave postejblandingen.

pollas
16.11.2009, 07:12
Har brugt kalvelever istedet og kommet 6 skivet røget bacon og brugt 100 g fedt med fantastisk resultat,det kan jeg godt anbefale,desuden bruger jeg en blender til at lave postejblandingen.

pollas
16.11.2009, 07:07
Sturt kompliment,nem at gå til,smager rigtig,rigtig godt,har allerede brugt opskrift flere gange.
 
Denne gode opskrift på Moderne Leverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Madpakken opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Moderne Leverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: LCHF boller (cloud bread)     Raclette med det hele     Kylling me softly: soja-honning-sesam-kylling med østers-nud     Gærklejner     Pasta al forno     Hjemmelavet fyldt chokolade     Verdens bedste brød     æbleskiver med gær     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Pasta m/ spinat eller grønkål     Lasange med laks og spinat     Raclette pandekager     Røræg i ovn     Pastasalat med creme-fraiche/balsamico dressing     Kyllinge wok med ris     Mælkesnitter     Omelet m. skinke og ost     Laksesalat med dild og citron     Hvedeskorper     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]