opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nakkekam Stegt som vildt Med Kartofler

Nakkekam Stegt som vildt Med Kartofler

Nakkekam Stegt som vildt Med Kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(195)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
44.859
Visninger
909
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 1/2 kg. Nakkekam uden svær.2 dl Rødvin. 2 Løg. 10 Peberkorn. 2 tsk. Knuste enebær. 1 tsk. Tøret timian. 2 Smuldret laurbærblade. Salt. Piskefløde og ribsgele. Smør til stegning. Marineringstid ca. 1 døgn.Kartofler & brune kartofler.


SÅDAN GØR DU
1. Læg kødet i et fad med marinaden.
2. Smør i en gryde.Hæld marinaden i en skål.Brun kødet på alle sider.
3. Krydder kødet med salt og hæld marinaden over og lad kødet stege under låg for svag varme 1 1/4 til 1 1/ 2 time.Vend kødet et par gange under stegningen.
4.Når stegen er mør tages den op og holdes varm.
5. Mens sovsen koges ind med lidt piskefløde og smages til med ribsgele. Og evt. jævnes. Kog kartofler og hvis det skal værre rigtig godt lav brunekartofler...
SERVERING
Ser flot ud med Halve kogte æbler med ribsgele eller tyttebår.. Velbekommen...
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Nakkekam Stegt som vildt Med Kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nakkekam Stegt som vildt Med Kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Tunmousse      Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Grov go'e boller     kagecreme - yderst bagefast     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Fastelavnsboller med flødeskum     Lammeculotte i ovn.     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]