opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tun og pasta

Tun og pasta

Tun og pasta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(111)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.542
Visninger
174
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 ds. tun i vand
5 mellemstore løg
2 tsk. karry (mild eller stærk)
2 1/2 dl. hønseboullion
2 1/2 dl. piskefløde, fløde 13 % kan anvendes.
1 bdt. persille
Salt og peber
Olie til stegning af løg og tun
Evt. 200 gr. rejer

500 gr. pastaskruer


SÅDAN GØR DU
Løgene pilles og skæres i små stykker. Svits karryen i lidt olie ca. 2-3 min. Herefter tilsættes løg og de svitses ca. 5 min. til de er klare. Tunen afdrypper i en sigte inden den tilsættes. Vend det hele rundt og tilsæt hønseboullion og pisekfløde. Salt og peber tilsættes efter behov. Lad retten simre mens pastaen koger al dente, ca. 10-12 min. Følg brugsanvisningen på pastapakken.
Rejerne vendes i rette inden servering såfremt dette ønskes. Er sovsen tynd kan denne jævnes med marizena inden servering. Drys med hakket persille.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tun og pasta fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tun og pasta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Kvædemarmelade     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Farmors æbleskiver     Marengs spøgelser     Klamme fingre     Røræg i ovn     Færøsk æblekage     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Skinke, porre tærte     Mørbradgryde m. ris     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Serverede fingre til halloween     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Mormors citronfromage     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]