opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tun og pasta

Tun og pasta

Tun og pasta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(111)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.801
Visninger
160
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 ds. tun i vand
5 mellemstore løg
2 tsk. karry (mild eller stærk)
2 1/2 dl. hønseboullion
2 1/2 dl. piskefløde, fløde 13 % kan anvendes.
1 bdt. persille
Salt og peber
Olie til stegning af løg og tun
Evt. 200 gr. rejer

500 gr. pastaskruer


SÅDAN GØR DU
Løgene pilles og skæres i små stykker. Svits karryen i lidt olie ca. 2-3 min. Herefter tilsættes løg og de svitses ca. 5 min. til de er klare. Tunen afdrypper i en sigte inden den tilsættes. Vend det hele rundt og tilsæt hønseboullion og pisekfløde. Salt og peber tilsættes efter behov. Lad retten simre mens pastaen koger al dente, ca. 10-12 min. Følg brugsanvisningen på pastapakken.
Rejerne vendes i rette inden servering såfremt dette ønskes. Er sovsen tynd kan denne jævnes med marizena inden servering. Drys med hakket persille.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tun og pasta opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tun og pasta fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tun og pasta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kanelsnegle kagemand     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Flødestuvet spinat     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Karbonader i fløde/porre sauce     Gulerodskage (Rå)     Pirogger med oksekød     Grundopskrift til al wokmad     Supersprøde havregrynskager.     Græske frikadeller     Tunmousse      Helstegt Oksestriploin     Hakket Oksekød med Hvidkål     Blødende chokoladekage     hash kage      Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]