Annoncering | Mobil/tablet version | 210 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Honning/timian marineret kalkuncuvette

Honning/timian marineret kalkuncuvette

Honning/timian marineret kalkuncuvette
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(295)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Honning/timian marineret kalkuncuvette
42.943
Visninger
1.291
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
1 frisk kalkuncuvette ca 800 g.
3-4 spsk. honning
3-4 tsk. timian
1 tsk. salt
stegepose.
Båd kartofler:
Ca 1 kg Kartofler
olie til pensling.
Tomat salat:
4 bøf tomater
i løg
feta
et ½ bundt frisk basilikum
Olie/eddike dressing:
½ dl olie
½ balsamico vineddike
salt/peber
Sauce:
Kødsaften fra stegeposen
salt/peber
1 dl hvidvin
passende Marizena jævning
kulør


SÅDAN GØR DU
Kalkuncuvette:
Kødet smørres med honning og timian og salt drysses hen over. Cuvetten lægges i stege posen med den smurte side ned af, derefter smørres siden der vender op og posen lukkes. Cuvettten steges 1 time ved 200 grader på midterste rille. Efter stegning 20 min. hvile før kødet skærres ud.

Båd Kartofler:
Kartoflerne vaskes grundigt og skærres i 4 halve både hver. pensles derefter med olie og drysses med salt og evt. flere krydderier. steges på en smurt bageplade i 30 min ved 200 grader.

Tomat salat:
Tomaterne skærres i skiver og lægges på et fad med løgringe og feta tern el. skiver hen over. Basillikum bladene drysses over til pynt samt fetaen. Olieddike dressingen blandes og serveres enten for sig eller hældt hen over salaten.

Sauce: Kødsaftes sigtes og hældes i en gryde, vinen blandes i sammen med salt/peber og koges op. Nu blandes jævningen i og tilsidst kuløren indtil en passende farve er opnået.
SERVERING
Kødet serveres på fad sammen med Kartoflerne og tomatsaleten på et fad for sig. Sauce evt. i sauce kande. Nydes sammen med hvdvin.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Christina
13.02.2006, 20:14
lyder lækkert - og lige hvad jeg har brug for i aften (men hvordan skæres en kartoffel i 4 halve?)

Katja
11.10.2002, 20:06
Det er virkelig en dejlig opskrift, kalkunen bliver lækker saftig og bare Mmmm..


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Honning/timian marineret kalkuncuvette opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Honning/timian marineret kalkuncuvette med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Honning/timian marineret kalkuncuvette, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Kogning af majs     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]