opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Honning/timian marineret kalkuncuvette

Honning/timian marineret kalkuncuvette

Honning/timian marineret kalkuncuvette
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(296)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Honning/timian marineret kalkuncuvette
47.820
Visninger
1.344
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
1 frisk kalkuncuvette ca 800 g.
3-4 spsk. honning
3-4 tsk. timian
1 tsk. salt
stegepose.
Båd kartofler:
Ca 1 kg Kartofler
olie til pensling.
Tomat salat:
4 bøf tomater
i løg
feta
et ½ bundt frisk basilikum
Olie/eddike dressing:
½ dl olie
½ balsamico vineddike
salt/peber
Sauce:
Kødsaften fra stegeposen
salt/peber
1 dl hvidvin
passende Marizena jævning
kulør


SÅDAN GØR DU
Kalkuncuvette:
Kødet smørres med honning og timian og salt drysses hen over. Cuvetten lægges i stege posen med den smurte side ned af, derefter smørres siden der vender op og posen lukkes. Cuvettten steges 1 time ved 200 grader på midterste rille. Efter stegning 20 min. hvile før kødet skærres ud.

Båd Kartofler:
Kartoflerne vaskes grundigt og skærres i 4 halve både hver. pensles derefter med olie og drysses med salt og evt. flere krydderier. steges på en smurt bageplade i 30 min ved 200 grader.

Tomat salat:
Tomaterne skærres i skiver og lægges på et fad med løgringe og feta tern el. skiver hen over. Basillikum bladene drysses over til pynt samt fetaen. Olieddike dressingen blandes og serveres enten for sig eller hældt hen over salaten.

Sauce: Kødsaftes sigtes og hældes i en gryde, vinen blandes i sammen med salt/peber og koges op. Nu blandes jævningen i og tilsidst kuløren indtil en passende farve er opnået.
SERVERING
Kødet serveres på fad sammen med Kartoflerne og tomatsaleten på et fad for sig. Sauce evt. i sauce kande. Nydes sammen med hvdvin.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Christina
13.02.2006, 20:14
lyder lækkert - og lige hvad jeg har brug for i aften (men hvordan skæres en kartoffel i 4 halve?)

Katja
11.10.2002, 20:06
Det er virkelig en dejlig opskrift, kalkunen bliver lækker saftig og bare Mmmm..
 
Denne gode opskrift på Honning/timian marineret kalkuncuvette med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Honning/timian marineret kalkuncuvette, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Kogning af majs     Tabouleh salat     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Grillet kyllingefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Paprikasauce     Fyldte tomater med spinat og solsikkekerner.     Jordbærtærte som hos bageren     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Nemme æbleskiver     Grillspyd     Solbærsyltetøj med rom     kartofler på spinatbund     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Marsbar is     Flødeostcreme til kager     Guf Guf kage     Balsamico Grillmarinade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]