opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marinerede bønner med tuncreme

Marinerede bønner med tuncreme

Marinerede bønner med tuncreme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.323
Visninger
193
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
150 g Black eyed beans (sortøje bønner)
200 g grønne bønner (harricot verts)

Marinade:
2 spsk. Smagsneutral olie
1½ spsk. Citronsaft
2 tsk. Tørret mynte (eller 2 spsk. hakket frisk mynte)
1 fed hvidløg, presset (kan undlades)

Tuncreme:
1 dåse tun i vand – drænet
3 spsk. Creme fraiche
3 spsk. Mayonaise
salt og peber


SÅDAN GØR DU
blackeyed beans udblødes i rigeligt koldt vand natten over.
Skyl grundigt og kog dem møre i rigeligt vand ca. 20-25 minutter – læs på posen.
Grønne bønner dampes møre – 6-8 minutter, så der stadig er ”bid” i dem.

Rør marinaden sammen, og hæld dem over blackeyed beans mens de stadig er varme.

Rør tuncremen sammen.
SERVERING
Anret ved først at lægge grønne bønner op på fad, derefter halvdelen af blackeyed beans blandingen. Hæld tuncremen over i en stribe på midten, og derefter de sidste blackeyed beans. Pynt med capers, tomat og citronbåde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marinerede bønner med tuncreme fra Maduniverset.dk i kategorien Salat opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marinerede bønner med tuncreme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frugter i wok med sød chilisauce     Stegt lammeryg med sennepscreme     Meloner med granatæblekerne     Laks m chili kokosmælk     Frokostbolle Med Hamberyg & Italiensksalat     små pandekager     Hannes risret     Frisk pasta med laks og flødesovs     Carpaccio II     Blødende chokoladekage     Kaperssauce     æbletærte med marcipan     Hurtige boller     Pizza (For sjov)     Ris a' la mande - den bedste!     Pasta med karry- flødesause     Flødebolleis med makroner og syltetøj     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]