opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Risotto Milanese

Risotto Milanese

Risotto Milanese
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.934
Visninger
454
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 l hønsebouillon
½ tsk safran
1½ dl varm mælk
50 g smør
2 spsk olivenolie
1 lille løg, pillet og hakket
100 g fintternet bacon
300 g arborioris (kan du ikke skaffe dem, så glem hele retten!)
100 g friskrevet parmesanost
salt og friskkværnet sort peber


SÅDAN GØR DU
Kog bouillonen op, stil den til side og hold den varm. Læg safranen i en skål og hæld den varme mælk over. Blandingen skal stå og trække i nogle minutter. Brun halvdelen af smørret sammen med olivenolien i en kasserolle. Læg løg og bacon i og steg videre i 3-4 min. Hæld risene i og rør jævnligt, så det ikke brænder på. Hæld så meget af den varme bouillon i, at den dækker og fortsæt med at røre. Risene skal helt absorbere bouillonen. Gentag løbende denne fremgangsmåde, indtil bouillonen er brugt op og risene er møre. Det tager ca. 25-30 min. Hæld safranmælken i efter ca. 15 min.s kogetid. Til sidst blandes osten og resten af smørret i. Smag til med salt og peber.
SERVERING
Jeg kan godt selv li´ et kyllingebryst og dampede grønne bønner med skiveskåret salatløg til den cremede risotto. Retten smager himmelsk, og det er sådan en opskrift, der bliver hængende resten af livet.
 

Flere lækre opskrifter

TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tapas
25.06.2006, 02:17
Hovsa =) det har du da helt ret i... "Læg løg og bacon i og steg videre i 3-4 min." HER skal risene i. "Rør jævnligt, så det ikke brænder på."

Jørn
18.05.2006, 09:45
Et eller andet sted i opskriften mangler hvordan man starter op på risene. Det er vel netop det med at koge ris og tilsætte væde undervejs der giver den rigtige risotto konsistens?
 
Denne gode opskrift på Risotto Milanese fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Risotto Milanese, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pizza bagt på bagesten     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Mors gulerodssalat med rosiner     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Spagetti carbonara     Svampet kanelkage     Snyde-Mini pølsehorn til madpakken     Grov go'e boller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mornay sauce     Champignon-broccolitærte med skinke     Omelet m. skinke og ost     kagecreme - yderst bagefast     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]