opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldte markchampignoner

Fyldte markchampignoner

Fyldte markchampignoner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(40)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.154
Visninger
123
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
6 store markchampignoner
1 spsk. smør (ikke marg.!)
1 fed hakket hvidløg
1/4 dl hakket persille
25 g reven emmentaler
1 skive letristet toastbrød uden skorpe


SÅDAN GØR DU
Bræk stokken af champignonerne og rens dem godt. Stokken hakkes fint og bruges til sauce med det samme eller fryses. Læg champignonhovederne i et smurt ovnfast fad. Rør smør, hvidløg og persille sammen. Bland kryddersmørret med reven ost og smuldret toastbrød. Fordel fyldet i champignonhovederne og bag dem ca. 14 min. ved 225 gr.
SERVERING
Kan serveres til en god bøf af argentinsk oksekød eller andre kraftige retter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fyldte markchampignoner fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldte markchampignoner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Marcipan med karamel og chokolade     De bedste høje flødeboller     Fersken suppe (den er genial)     Oksetyndsteg med persillerodpure & grillet polenta     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     Blomkålssuppe     Meget nemme æbleskiver     Bedstefars skæg II     Alle tiders nemme boller     Børnenes kokoskugler     Eksotisk hvidkålssalat     Filotop med skinke og ost     Kartoffelkage med røgetlaks     MILLIOMBØF     Røde marengs     Kryddersmør med Valnødder     Franskbrød med Durum fra Skiveren     Lækker Svensk pølseret     Fyldte appelsiner     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]