Annoncering | Mobil/tablet version | 291 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sushi (maki ruller)

Sushi (maki ruller)

Sushi (maki ruller)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(211)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sushi (maki ruller)
52.711
Visninger
1.037
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
1 stykke noritang
150 g Sushi-ris
1,8 dl vand
1/4 dl japansk ris vineddike
½ spsk sukker
1 tsk salt
Wasabi
50 g agurk el advokado
50 g rå laks, tun, rejer el. anden fisk.
Bambus måtte til at rulle dem med.


SÅDAN GØR DU
Risene koges 20 min i vandet, første 5 min på middelstærk varme og derefter ved lavt blus resten af tiden, og løft ikke låget imens de koger. Lad derefter risene hvile 10-15 min.

Imens blandes eddike, sukker og salt i en kasserolle, og varmes ved svag varme indtil sukkeret er opløst og derefter stilles det til afkøling.

Nu hældes eddike blandingen i risene og blandes ved at man skærer igennem risene med en dejskraber ,aldrig rører rundt.

Rist et stykke noritang over en varm kogeplade, ved at holde det i hånden hen over blusset, indtil det skifter farve til stærk grøn. Læg det på Bambusmåtten, gør dine hænder fugtige med lidt af eddikevandet og læg risene ovenpå i et tyndt lag, helt ud til kanten på de tre sider, men på den fjerde skal der være 3 cm til kanten. Smør en smule Wasabi på midten af risene og læg derfter fisk og grønsager i en strimmel. Rul derefter tangen ved hjælp af måtten, men lad måtten glide med, men ikke hele vejen rundt. Tryk tilsidst 30 sek. for at forme tangen til en en rulle og fugt kanten med vand for at lukke den. Lad rullen hvile 10-20 min, fjern måtten og skær rullen ud i 12 stykker.
SERVERING
Rullerne ser flot ud på en fad ved siden af hinanden. Server wasabi og evt. østerssauce til.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR

karina
19.01.2008, 10:11
eddiken med salt og sukker, må ikke koge, den skal bare varmes så salt og sukker smelter


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sushi (maki ruller) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sushi (maki ruller) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sushi (maki ruller), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tunmousse      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]