opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Olivensnegle

Olivensnegle

Olivensnegle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(312)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Olivensnegle
36.107
Visninger
1.155
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 pakke butterdej

150 g oliven uden sten – helst sorte
100 g revet ost

Tomatpesto:
150 g soltørrede tomater, semi-dry
1 spsk. Tomatkoncentrat
½ dl pinjekerner, ristet på panden
2 fed hvidløg
1 tsk. Balsamisk eddike
salt og peber

æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Put alle ingredienserne til tomatpesto i blenderen, og blend den sammen til en grov, ensartet masse. Smag til med salt og peber.

Rul butterdejen ud til én plade (eller køb den i rulle, så er den allerede én plade)
Smør tomatpestoen ud på butterdejen i et tyndt lag.
Hak oliven – gerne på blenderen, men stadig så de er grove – og fordel dem over tomatpestoen.
Drys revet ost over oliven i et meget tyndt lag.

Rul butterdejen sammen – enten som snegle, så ruller du det hele den samme vej.
Eller som her, hvor jeg ruller fra begge sider, og ender på midten med to ”ruller”. Pensel med æg, så de kan lukkes
Skær rullen i skiver på ca. 1 cm. Flyt over på bagepladen, og arranger dem, så fyldet ikke falder ud.
Bag i 220 grader varm ovn ca. 10 minutter, til de er hævede og lysebrune i dejen.
SERVERING
gode til velkomstdrinken, som snack osv.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Olivensnegle med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Olivensnegle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Grillet jomfruhummerhaler     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Helstegt grillet oksefilet     Peberrodscreme     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Ribssaft     Helstegt Oksestriploin     Hjemmelavet varmrøget laks     drømmekage i bradepande     Omelet m. skinke og ost     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Fersken suppe (den er genial)     Færøsk æblekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     hash kage      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]