opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Børnenes favorit pølsehorn

Børnenes favorit pølsehorn

Børnenes favorit pølsehorn
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(619)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Børnenes favorit pølsehorn
199.615
Visninger
6.469
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 14.08.2014 Børnenes favorit pølsehorn var dagens opskrift den 14.08.2014



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
75 g margarine
2 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
ca 375 g hvedemel

20-24 cocktailpølser - eller alm. pølser der er skåret i passende stykker.

æg til pensling og evt. sesamfrø til at drysse på til pynt


SÅDAN GØR DU
Smelt margarinen, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt. Rør gæren ud i den lune væde. Tilsæt salt og bland melet i ad et par gange til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt. Stil den tildækket til hævning i ½ time.
Del dejen i 5-6 stykker, og rul hver del ud til en cirkel. Del hver cirkel i 4 trekanter (lagkagestykker).
Læg en pølse på og rul dejen sammen fra den brede ende mod spidsen og form til små horn.
Lad pølsehornene efterhæve i 15 minutter.
Pensl med æg og drys evt med sesamfrø.

Bag pølsehornene 16-18 minutter ved 200 grader i den nederste halvdel af ovnen.
SERVERING
Kan serveres lune eller kolde. Er gode til børnenes madpakker eller at have med på tur.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Torben Santhumpon Jensen.
14.09.2010, 19:21
God opskrift har lige bagt dem for første gang i dag. Bagte dem dog ved 180 grader i 15 minutter i varmluftovn på nederste rille. Da jeg æltede dem med røremaskinen gemte jeg de sidste 75 gr. mel til æltning på køkkenbordet og tilsatte det til dejen var smidig. Tak for denne opskrift min datter på 4,5 år var glad for pølsehornene. Hilsen Torben.

Susanne
01.02.2009, 20:28
Og så har bagersvenden også helt ret:o)

Susanne
01.02.2009, 20:27
Smiler:o) Til herren som synes, de blev hårde som sten: der skal kun mel i til dejen er blød og smidig. Dejen skal ikke være for klistret og ikke for hård, men lige tilpas blød og smidig - så hæver den bedst, og så får du super gode pølsehorn.

Casper
17.09.2008, 13:10
Glemte lige Varmlufts ovn 200grader 10-13min Uden 200Grader 16-18min

Casper
17.09.2008, 13:04
Skrevet af : joakim Dato : 01.07.2008, 21:07 tror man skal have lidt kendskab til det på forhånd for mine blev som sten og de hævede ikke.. gerne en mere detaljeret beskrivelse... Det er ganske simpel enten er din gær død ellers os har du bagt dem for længe... Forklaring Gær er en levende organisme som ikke kan tåle alt for meget varme. DvS din mælke blanding har måske været for var mere en "45grander" og derved dræbt dem, og derfor for du ingen hævende effekt. Eller som sagt har du bagt dem for længe. og derved fået for meget skorpe på hornene. Sids kan du måske ha rullet dejen ud for tyndt. P.S Håber det hjælper MvH en Bager Studerende P.ss evt brug et Æg i selve dejen.

Brian
06.09.2008, 07:29
Det er bestemt nogle gode pølsehorn. Min søn på 2 år er helt vilde med dem. Jeg tror bare, at dem der skriver så meget negativt, de burde nok bare slet ikke være i et køkken. For de kan åbenbart ikke følge en simpel opskrift.

Joan
21.08.2008, 11:40
De er bare gode. Jeg laver dem igen og igen. Min datter elsker dem.

joakim
01.07.2008, 21:07
tror man skal have lidt kendskab til det på forhånd for mine blev som sten og de hævede ikke.. gerne en mere detaljeret beskrivelse...

bente bent biversen
30.06.2008, 19:17
det er bare verdens bedste pøllehorn, jeg har aldrig set noget lignede. det bare super duper. mange tak.. kys kys fra bente.

:-)
29.03.2008, 20:27
mmmm nice pølsehorn. Kan anbefale at man kommer lidt ketchup inden i.

Julie&Julie
05.03.2008, 18:39
Hej alle pølsehornsfan. Vi sidder og spiser vores nybagte, lune pølsehorn og de er super gode! :) Håber alle kan få glæde af denne dejlige opskrift. Knis Julie&Julie.

Rikke
18.02.2008, 15:46
Jeg vil føje mig til, og anbefale opskriften. De er rigtig gode.

ketty
11.02.2008, 19:12
Først vil jeg sige det en super god opskrift,der næst vil jeg lige sige hvad er folk bilder sig ind når de skriver sådan noget negativt...

Louise
04.02.2008, 15:27
Ummmmmm. SUPER

Dithe
03.11.2007, 22:43
Pølsehornene bliver bare super lækre . Rigtig god opskrift,som varmt kan anbefales.

mmm.
21.08.2006, 14:44
Så nu har jeg bagt dem. de var gode :) Knus andreas.

Alle børnene løb uden af den brændende skole, undtagen artige Find, det ringede jo ind.
21.08.2006, 14:39
Hvad er det lige folk har imod disse lækre pølsehorn?! De smager himelsk. og hvis iikke har noget godt at skrive så lad være med at skriv. TAK. Prøv at få noget respekt for pølsehorn!! eller i det mindste bag dem ordentligt.

jasu
21.08.2006, 14:35
sut eller smut.!
 
Denne gode opskrift på Børnenes favorit pølsehorn med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Børnenes favorit pølsehorn, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Den bedste Crispy chicken burger     Kartoffeltårn     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     Berliner pfannkuchen     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     let-hurtig lagkage..     Pærer med After Eight Chokolade     Raclette med det hele     Ostegratinerede agurker     Påske Cupcakes      Hummusdressing     Ovnbagte rødder.     chokoladereder     Jambalava (Kreolsk risret)     Hummus med brød     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Banantærte     Gullasch     Chokoflakes     lagkage med råcreme & frugt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]