opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Blomkålsgratin

Blomkålsgratin

Blomkålsgratin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(198)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Blomkålsgratin
68.812
Visninger
1.170
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 Store blomkål. Salt. 100 g Magarine. 3-4 spsk. Mel. 5-6 dl. Væde ( Halvt blomkålsvand og halvt mælk) Salt & peber. Revet muskatnød.1 Finthakket løg. 3-4 Æggeblommer. 3-4 Æggehvider.Smør og rasp til formen.




SÅDAN GØR DU
Kog blomkålsbuketter i ca.3 min. I let saltet vand. Og lad dem dryppe godt af. Smelt magarine i en gryde, rør melet i og tilsæt væde under omrøring.Opbagningen skal være meget tyk.Smag til med sat & peber & muskat.Tilsæt løget.Når det er kølet lidt af tilsættes æggeblommerne i et af gangen.Pisk hviderne meget stive og vend dem i sammen med blomkålbuketterne. Kom massen i et smurt fad drysset med rasp.Drys overfladen med rasp.Læg et par smørklatter på toppen og sæt fadet i en varm ovn ved 200 grader i ca. 45-50 min.
SERVERING
Sammen med frikadeller eller krebinetter.. Velbekommen
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Clemen
24.09.2007, 15:54
Dejlig nem
 
Denne gode opskrift på Blomkålsgratin med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Blomkålsgratin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Norske boller     Mormors Stegte sild i eddike     Champignon- og bacontærte     Hvidløgsmørbrad     Fedtfattig boller i karry     Helstegt grillet oksefilet     Fondue     Muffins med chokoladestykker og figen     Kødtærte     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Marengs     kiksekage med appelsin     Honningmarinade     Svampet kanelkage     Løgsauce II     Hirseboller med hel hirse     Indbagt mørbrad     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Makronkage     Marineret mørbrad m. kold sovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]