opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Restefad på spinatbund

Restefad på spinatbund

Restefad på spinatbund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(95)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Restefad på spinatbund
14.876
Visninger
284
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ca. 250 g. frisk spinat (frosset helbladet kan bruges)

kødrester fx. skinke, røget kylling, hamburgerryg eller andet.
3 spsk. mel
4 dl. mælk
ca. 100 g. revet ost
2 tomater
salt peber og revet muskat.


SÅDAN GØR DU
Spinaten skylles og dampes med det vand der hænger ved. Skal bare lige falde sammen.
Fordel spinaten i bunden af et ovnfast fad og drys med lidt salt og peber.
Kødresterne skæres i tern og kommes i en gryde.
Mel og mælk piskes sammen og halvdelen af det revne ost tilsættes. Blandingen hældes over kødet og gives et opkog, smages til med salt, peber og lidt revet muskat.
Der kan evt tilsættes en lille klat smør.
Sovsen hældes over spinaten.
Tomatskiver lægges på toppen og resten af den revne ost drysses over.
Gratineres i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 min.
SERVERING
Serveres som en selvstændig ret evt. med flutes. Man kan også spise kartofler til. Man kan undlade spinaten og istedet lægge kolde skiveskårne kartofler i bunden, så skal retten have lidt længere tid i ovnen. Det smager også godt med champignon i ostesovsen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Restefad på spinatbund med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Restefad på spinatbund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Skinke, porre tærte     Spagetti carbonara     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     Pirogger med oksekød     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Trylledej (ikke spiseligt)     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]