opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Restefad på spinatbund

Restefad på spinatbund

Restefad på spinatbund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Restefad på spinatbund
18.236
Visninger
297
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Ca. 250 g. frisk spinat (frosset helbladet kan bruges)

kødrester fx. skinke, røget kylling, hamburgerryg eller andet.
3 spsk. mel
4 dl. mælk
ca. 100 g. revet ost
2 tomater
salt peber og revet muskat.


SÅDAN GØR DU
Spinaten skylles og dampes med det vand der hænger ved. Skal bare lige falde sammen.
Fordel spinaten i bunden af et ovnfast fad og drys med lidt salt og peber.
Kødresterne skæres i tern og kommes i en gryde.
Mel og mælk piskes sammen og halvdelen af det revne ost tilsættes. Blandingen hældes over kødet og gives et opkog, smages til med salt, peber og lidt revet muskat.
Der kan evt tilsættes en lille klat smør.
Sovsen hældes over spinaten.
Tomatskiver lægges på toppen og resten af den revne ost drysses over.
Gratineres i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 min.
SERVERING
Serveres som en selvstændig ret evt. med flutes. Man kan også spise kartofler til. Man kan undlade spinaten og istedet lægge kolde skiveskårne kartofler i bunden, så skal retten have lidt længere tid i ovnen. Det smager også godt med champignon i ostesovsen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Restefad på spinatbund med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Restefad på spinatbund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kaffekage m. æble og kanel     Frugttærte med merengs og bær     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Klamme fingre     Kransekagestykker     Fyldt hvidkålshoved     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Jordbærsalat     Påske Cupcakes      Grillet svinekam (sennepsmarineret)     Hindbær kaviar     Røræg i ovn      Nøddebøf     V. Hunderups 5-korns landbrød(koldhævet og kolesterolfattigt     Chili con carne     Grillspyd med kyllingeinderfilet      Fyldt chokolade med hvid trøffel og lakridspulver     Bøf i folie II     Pasta Cabonara uden æg     Vegetar Æble"flæsk"     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]