Annoncering | Mobil/tablet version | 247 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.414 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnbagt pasta og hakket kød

Ovnbagt pasta og hakket kød

Ovnbagt pasta og hakket kød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(129)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.061
Visninger
114
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fnuggi

DU SKAL BRUGE
2 spsk. olivenolie
1 stort løg, hakket
1 kg hakket oksekød
0,7 dl pastatomatsauce
0,5 dl maelk
2 hønsebouillonterninger, smuldrede
2 spsk. finthakket frisk persille
500 g bucatini
2 aeggehvider, let piskede
2 spsk. rasp

Ostesauce:
50 g smør
2 spsk. hvedemel
0,6 dl maelk
2 aeggeblommer, let piskede
125 g revet cheddarost


SÅDAN GØR DU
Varm olien i en tykbundet gryde. Tilsaet løget og svits over moderat varme i 2 min., eller til løget er blødt. Tilsaet det hakkede kød og rør over kraftig varme til det er godt brundet og til naesten al vaesken er fordampet.
Tilsaet maelk, tomatsauce og bouillonterninger og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre under laag i 1 time; omrøres af og til.
Tages af varmen. Persillen tilsaettes, og gryden saettes til afkoeling.
Til ostesaucen smeltes smørret i en mellemstor kasserolle over svag varme, melet tilsaettes, og der røres rundt i 1 min., eller til det er gyldent og jaevnt. Fjernes fra varmen og maelken røres i lidt ad gangen. Saettes tilbage paa blusset, og der røres konstant over moderat varme i 5 min., eller til saucen koger og begynder at blive tyk. Fjernes fra varmen og køler lidt af, og aeggeblommer og ost røres i.
Forvarm ovnen til 180 grader. Kog bucatinierne i en stor gryde kogende vand tilsat salt. Haeldes i en sigte og skylles i koldt vand, hvorefter de afdryppes omhyggeligt.
Blandes med aeggehviderne. Fordel halvdelen af bucatinierne i et smurt dybt ildfast fad. Fordel et lag af kødblandingen over. Bland de resterende bucatinier med ostesaucen og fordel dem oven paa kødlaget. Drysses med rasp og saettes i ovnen i 45 min., eller til toppen er let gylden.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ovnbagt pasta og hakket kød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ovnbagt pasta og hakket kød fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnbagt pasta og hakket kød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Limefromage med fløde     Den bedste Kylling i Karry!     Kantarel sauce     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grønne asparges med bacon     Kyllingeragout     Julekager     Fiske lagkage     Grov go'e boller     Panettone     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave      krydret farsfad med porrer     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com