Annoncering | Mobil/tablet version | 223 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnbagt pasta og hakket kød

Ovnbagt pasta og hakket kød

Ovnbagt pasta og hakket kød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(129)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.150
Visninger
114
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fnuggi

DU SKAL BRUGE
2 spsk. olivenolie
1 stort løg, hakket
1 kg hakket oksekød
0,7 dl pastatomatsauce
0,5 dl maelk
2 hønsebouillonterninger, smuldrede
2 spsk. finthakket frisk persille
500 g bucatini
2 aeggehvider, let piskede
2 spsk. rasp

Ostesauce:
50 g smør
2 spsk. hvedemel
0,6 dl maelk
2 aeggeblommer, let piskede
125 g revet cheddarost


SÅDAN GØR DU
Varm olien i en tykbundet gryde. Tilsaet løget og svits over moderat varme i 2 min., eller til løget er blødt. Tilsaet det hakkede kød og rør over kraftig varme til det er godt brundet og til naesten al vaesken er fordampet.
Tilsaet maelk, tomatsauce og bouillonterninger og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre under laag i 1 time; omrøres af og til.
Tages af varmen. Persillen tilsaettes, og gryden saettes til afkoeling.
Til ostesaucen smeltes smørret i en mellemstor kasserolle over svag varme, melet tilsaettes, og der røres rundt i 1 min., eller til det er gyldent og jaevnt. Fjernes fra varmen og maelken røres i lidt ad gangen. Saettes tilbage paa blusset, og der røres konstant over moderat varme i 5 min., eller til saucen koger og begynder at blive tyk. Fjernes fra varmen og køler lidt af, og aeggeblommer og ost røres i.
Forvarm ovnen til 180 grader. Kog bucatinierne i en stor gryde kogende vand tilsat salt. Haeldes i en sigte og skylles i koldt vand, hvorefter de afdryppes omhyggeligt.
Blandes med aeggehviderne. Fordel halvdelen af bucatinierne i et smurt dybt ildfast fad. Fordel et lag af kødblandingen over. Bland de resterende bucatinier med ostesaucen og fordel dem oven paa kødlaget. Drysses med rasp og saettes i ovnen i 45 min., eller til toppen er let gylden.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ovnbagt pasta og hakket kød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ovnbagt pasta og hakket kød fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnbagt pasta og hakket kød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]