opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnbagt pasta og hakket kød

Ovnbagt pasta og hakket kød

Ovnbagt pasta og hakket kød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(129)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.638
Visninger
126
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 spsk. olivenolie
1 stort løg, hakket
1 kg hakket oksekød
0,7 dl pastatomatsauce
0,5 dl maelk
2 hønsebouillonterninger, smuldrede
2 spsk. finthakket frisk persille
500 g bucatini
2 aeggehvider, let piskede
2 spsk. rasp

Ostesauce:
50 g smør
2 spsk. hvedemel
0,6 dl maelk
2 aeggeblommer, let piskede
125 g revet cheddarost


SÅDAN GØR DU
Varm olien i en tykbundet gryde. Tilsaet løget og svits over moderat varme i 2 min., eller til løget er blødt. Tilsaet det hakkede kød og rør over kraftig varme til det er godt brundet og til naesten al vaesken er fordampet.
Tilsaet maelk, tomatsauce og bouillonterninger og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre under laag i 1 time; omrøres af og til.
Tages af varmen. Persillen tilsaettes, og gryden saettes til afkoeling.
Til ostesaucen smeltes smørret i en mellemstor kasserolle over svag varme, melet tilsaettes, og der røres rundt i 1 min., eller til det er gyldent og jaevnt. Fjernes fra varmen og maelken røres i lidt ad gangen. Saettes tilbage paa blusset, og der røres konstant over moderat varme i 5 min., eller til saucen koger og begynder at blive tyk. Fjernes fra varmen og køler lidt af, og aeggeblommer og ost røres i.
Forvarm ovnen til 180 grader. Kog bucatinierne i en stor gryde kogende vand tilsat salt. Haeldes i en sigte og skylles i koldt vand, hvorefter de afdryppes omhyggeligt.
Blandes med aeggehviderne. Fordel halvdelen af bucatinierne i et smurt dybt ildfast fad. Fordel et lag af kødblandingen over. Bland de resterende bucatinier med ostesaucen og fordel dem oven paa kødlaget. Drysses med rasp og saettes i ovnen i 45 min., eller til toppen er let gylden.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ovnbagt pasta og hakket kød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ovnbagt pasta og hakket kød fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnbagt pasta og hakket kød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hjemmelavet æggesalat     Basic Guacamole     Krydderbrød med abrikoser     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     Grovbrød med bynke.     Kinesisk kylling- og majssuppe     Kyllinge nuggets     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Solsikke - Squashboller     Bryllupskartofler     Mungbønne-dessert     Bambolino     Daim konfekt     Blødende chokoladekage     squash fritters     Grill-kylling med kryddersmør     Kartoffelgratin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Satay Grillspyd med kød ell. grøntsager.     Ketchup Dip     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]