1½ dl. fløde 13,
2dl. sukker,
2 spsk. stærk kold kaffe,
2 spsk, kakao,
150g. smør,
2 æg,
3 dl hvedemel,
1½tsk. bagepulver,
rasp.
Pynt:
150g hvid chokolade,
1½spsk.olie,
1 dobbelt-daim.
Kog fløde, halvdelen af sukkeret, kaffe og kakao sammen i en gryde under stadig piskning.
Lad blanding afkøle.
Rør smør og resten af sukkeret let og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen under kraftig piskning.
Rør chokoladeblandingen i.
Bland mel og bagepulver i.
Hæld dejen i en smurt, raspdrysset rund form
(ca. 24 cm i diameter) og bag den ved 175 grader i ca. 40 min. lad den køle af.
Smelt den hvide chokolade sammen med olien og fodel det over kagen.
Knæk daimen i små stykker og fordel det over kagen.