opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.897 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Wienerbrød (det rigtige)

Wienerbrød (det rigtige)

Wienerbrød (det rigtige)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(208)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
47.390
Visninger
680
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hansen

DU SKAL BRUGE
Grunddej:

300 gr. margerine, kold
50 gr. gær
2 1/2 dl. kold mælk
1 æg
1/2 tsk. salt
2 spsk. melis
ca. 8 dl. mel
Evt. 1-2 tsk. kardemomme


SÅDAN GØR DU
Margerinen skæres i ca. 9 skiver og lægges på bagepapir i stuetemperatur.

Ælt dejen hurtigt sammen og stil den i køleskab i 15 min.

Rul dejen ud på et let melet bord til 30x40 cm.

Læg nu margerinen på den ene halvdel 2-3 cm. indenfor kanten.

Bøj først kanterne opover fedtstoffet og derefter den frie halvdel og tryk kanterne sammen.

Drej dejen en 1/4 omgang og rul dejen ud til 30x40 cm.
Den lukkede del skal vende ind mod dig selv.

Fold dejen i 3 dele på den lange led. Drej 1/4 omgang og rul dejen ud til 1 cm. tykkelse.
Igen skal den lukkede del vende ind mod dig selv.

Fold igen i 3 dele på den lange led og hviler nu i køleskabet i 20 min.

Rulles nu ud til wienerbrød.
F.eks. snegle eller horn.

Bland f.eks. kanel og sukker eller hvad med stødt koriander og sukker eller vanilie og sukker.

Fordel det på dejen inden det rulles sammen til snegle eller horn.

Pyntes med glasur i forskellige farver evt. tilsat romessens og med eller uden alskens krymmel
SERVERING
Lige med det sammen. NB! Opskriften lyder måske indviklet men det er faktisk ikke så svært når man først er gået i gang. Og så smager det bare endnu bedre end bagerens wienerbrød og er også billigere. God fornøjelse........

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Richardt
04.01.2006, 16:55
Hej. opskriften er sikkert god nok, men der mangler en sammenlægning rigtig wienerdej har 27 magarinelag og 28 dejlag, hvilket opnås ved at rulle dejen det man kalder 3x3, som jeg læser din opskrift er den kun rullet 2x3 og det er RIGTIGT wienerdej ikke!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Wienerbrød (det rigtige) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Wienerbrød (det rigtige) fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Wienerbrød (det rigtige), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pitabrød med grahamsmel     Godt majsbrød     Halloween kage kirkegård     Lynstegte rejer i hvidløg     Nachos m/kylling     Grillspyd     Svampet kanelkage     Rabarber- og stikkelsbærkage     Forloren pindsvin     Hannes vafler.     Rejeroulade med spinat.     Sommerkartoffelsalat m. jordbær     Krydder frikadeller     Ovnsstegt laks i folie     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     Den bedste ungarske gullasch     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]