opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Wienerbrød (det rigtige)

Wienerbrød (det rigtige)

Wienerbrød (det rigtige)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(208)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
52.286
Visninger
730
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Grunddej:

300 gr. margerine, kold
50 gr. gær
2 1/2 dl. kold mælk
1 æg
1/2 tsk. salt
2 spsk. melis
ca. 8 dl. mel
Evt. 1-2 tsk. kardemomme


SÅDAN GØR DU
Margerinen skæres i ca. 9 skiver og lægges på bagepapir i stuetemperatur.

Ælt dejen hurtigt sammen og stil den i køleskab i 15 min.

Rul dejen ud på et let melet bord til 30x40 cm.

Læg nu margerinen på den ene halvdel 2-3 cm. indenfor kanten.

Bøj først kanterne opover fedtstoffet og derefter den frie halvdel og tryk kanterne sammen.

Drej dejen en 1/4 omgang og rul dejen ud til 30x40 cm.
Den lukkede del skal vende ind mod dig selv.

Fold dejen i 3 dele på den lange led. Drej 1/4 omgang og rul dejen ud til 1 cm. tykkelse.
Igen skal den lukkede del vende ind mod dig selv.

Fold igen i 3 dele på den lange led og hviler nu i køleskabet i 20 min.

Rulles nu ud til wienerbrød.
F.eks. snegle eller horn.

Bland f.eks. kanel og sukker eller hvad med stødt koriander og sukker eller vanilie og sukker.

Fordel det på dejen inden det rulles sammen til snegle eller horn.

Pyntes med glasur i forskellige farver evt. tilsat romessens og med eller uden alskens krymmel
SERVERING
Lige med det sammen. NB! Opskriften lyder måske indviklet men det er faktisk ikke så svært når man først er gået i gang. Og så smager det bare endnu bedre end bagerens wienerbrød og er også billigere. God fornøjelse........
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Richardt
04.01.2006, 16:55
Hej. opskriften er sikkert god nok, men der mangler en sammenlægning rigtig wienerdej har 27 magarinelag og 28 dejlag, hvilket opnås ved at rulle dejen det man kalder 3x3, som jeg læser din opskrift er den kun rullet 2x3 og det er RIGTIGT wienerdej ikke!
 
Denne gode opskrift på Wienerbrød (det rigtige) fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Wienerbrød (det rigtige), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Fondue     Oste sovs     Suppekuren     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     Trylledej (ikke spiseligt)     Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skinke, porre tærte     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Abehjerne     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]