opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Træstammer

Træstammer

Træstammer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(258)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Træstammer  Foto af : Maduniverset
52.008
Visninger
1.307
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g. digestive kiks
1 dl flormelis
2 spsk kakao
50 g. blødt smør
2 spsk rom
150 g. marcipan
min. 75 g. mørk chokolade
(evt flormelis og grøn frugtfarve)


SÅDAN GØR DU
Knus kiksene (put dem evt. i en pose og rul dem med en kagerulle). Tilsæt sukker, kakao, smør og rom. bland det hele godt sammen til det er en smidig masse. Det kan nogengange være nødvendigt at tilsætte en smule vand for at få dejen til at hænge sammen, men brug endelig ikke for meget, det skal være en tør dej.

Marcipanen rulles tyndt ud. Tip: hvis der rulles ud i en frysepose eller mellem to stykker bagepapir er det lettere. Nogen foretrækker at blande marcipanen op med flormelis. Undgå at tilsætte mere end 1 dl. Ellers bliver massen for tør at arbejde med. Tilsæt evt. et par dråber grøn frugtfarve hvis du vil have grønne træstammer.

Kiksemassen formes til en pølse og lægges oven på marcipanstykket. Rul marcipanstykket rundt om kiksemassen. Rul rullen af kiks og marcipan på bordet til det hænger sammen og har nogenlunde samme tykkelse over det hele. Skær rullen i ca 15 stykker.
Smelt chokoladen og dyp enderne af hver træstamme i chokolade.
SERVERING
Super som dessert eller til kaffen. Tip: Kiksemassen kan også rulles til små kugler, som pakkes ind i marcipan og dyppes i chokolade, det er rigtigt lækkert som konfekt, f.eks. ved juletid.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bente
01.02.2011, 12:37
Jeg er nødt til at kommentere; Mængden af indhold passer slet ikke til mængden af marcipan eller chokolade. De er så bøvlede at lave, og smager ikke engang så godt at de er bøvlet værd. Og en sidste ting; der bliver ca 4 stk bager-størrelse, og 5-6 romkugler af det sidste. Det er sidste gang jeg laver dem i hvert fald, jeg holder mnig til min anden opskrift.

Joy
15.12.2009, 13:19
Er de fryseegnet? Hvis ikke, hvor længe kan de så holde sig? Lyder super lækre.. Glæder mig til at prøve at lave dem :-D

ninka
23.12.2007, 18:15
de smager rigtig dejlige. laver dem hver år til jul. dem der skriver de er uspiselige eller slemme kan ikke finde ud af at lave dem ordenligt!

jens
25.11.2007, 20:34
smager det overdrevet godt eller hva'?

Pia
21.11.2006, 00:09
puha, den var slem-

Julie
25.07.2006, 10:37
de er fantastiske det smager 100 gange bedre end dem man køber hos bageren....mmmh det skal bare prøves!!!!!!! hilsen Julie


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Træstammer opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Træstammer med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Julekonfekt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Træstammer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Flødestuvet spinat     Den bedste Kylling i Karry!     Havretern med nougat     Bagt rodfrugtmos     Hakket Oksekød med Hvidkål     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]