(Opskrift fortsætter under reklamen)

Træstammer

Træstammer
Betina

TID
ca. 20 (min)
Opskrift glæde: (271 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Træstammer har været besøgt 57922 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Marcipanen rulles tyndt ud. Tip: hvis der rulles ud i en frysepose eller mellem to stykker bagepapir er det lettere. Nogen foretrækker at blande marcipanen op med flormelis. Undgå at tilsætte mere end 1 dl. Ellers bliver massen for tør at arbejde med. Tilsæt evt. et par dråber grøn frugtfarve hvis du vil have grønne træstammer.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Træstammer

avatar
Joy
2009-12-15 13:19:04

Er de fryseegnet? Hvis ikke, hvor længe kan de så holde sig? Lyder super lækre.. Glæder mig til at prøve at lave dem :-D

avatar
Bente
2011-02-01 12:37:28

Jeg er nødt til at kommentere; Mængden af indhold passer slet ikke til mængden af marcipan eller chokolade. De er så bøvlede at lave, og smager ikke engang så godt at de er bøvlet værd. Og en sidste ting; der bliver ca 4 stk bager-størrelse, og 5-6 romkugler af det sidste. Det er sidste gang jeg laver dem i hvert fald, jeg holder mnig til min anden opskrift.









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt