opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Penne a la mare

Penne a la mare

Penne a la mare
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(43)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.005
Visninger
94
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
olie til stegning - og noget til pastaen
1 løg
100g champignons
2 gulerødder
~100g rejer (frosne er fint)
~100g muslinger (frosne er fint)
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
1-2 fed hvidløg
citronsaft
salt
peber
timian
paprika
cayennepeber

200 g pasta


SÅDAN GØR DU
pasta sættes i kog.

Løget skæres i halve skiver, champignoner i skiver (halve, hvis de er store), gulerødder skæres i pinde.
Løget stejes i olien til blanke, derefter tilsættes champignoner til de er tilpas stegte. Gulerødderne tilsættes og steges lidt, og så hældes hakkede tomater og tomatpuré i - evt også noget vand, hvis der ikke er væde nok (må gerne være lidt flydende). Krydderierne og hvidløg tilsættes efter smag, og når pastaen er ved at være færdig tilsættes rejer og muslinger (de skal kun koges kort). Der smages til med citron.
SERVERING
Pasta med saucen
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Penne a la mare opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Penne a la mare fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Penne a la mare, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Flødestuvet spinat     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Bagt rodfrugtmos     Karbonader i fløde/porre sauce     Raclette med det hele     Havretern med nougat     gammel Estrup gryde     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste Kylling i Karry!     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]