opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Toscansk pastaret

Toscansk pastaret

Toscansk pastaret
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(184)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.355
Visninger
288
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Gør grønsagerne klar. Hak skinke og salami fint og svits det med hvidløg og løg. Tilsæt det hakkede kød og brun det. Tilsæt de øvrige ingredienser. Kog pastaen. Hak persillen og høvl parmesanen.

Du skal bruge
4 fed hvidløg
1 løg
250 gram champignon
50 gram spegeskinke
50 gram toscansk salami
1 spiseske olie
400 gram hakket svinekød 10%
½ teske sambal oelek
2 dåser hakkede, flåede tomater
1½ deciliter fløde 13%
Salt
Peber

400 gram spagetti
Bredbladet persille
1 stykke parmesan
Flute



SÅDAN GØR DU
1. Pil skrællen af hvidløgsfeddene og hak dem fint.
2. Skær løget i halve på langs, fjern skrællen og hak løget fint.
3. Rens champignon ved at fjerne roden og skyl dem godt. Hak dem fint.
4. Hak skinke og salami fint
5. Svits hvidløg, løg, skinke og salami i olien i en gryde.
6. Tilsæt det hakkede kød og brun det godt.
7. Tilsæt svampene og sambak oelek og lad det varme godt igennem.
8. Tilsæt de groft hakkede tomater, fløden og salt og peber.
9. Sæt en gryde med vand over og kog pastaen efter anvisning på pakken.
10. Skyl persillen, ryst vandet af og pil stilkene fra.
11. Høvl lidt af parmesanen med en ostehøvl.
12. Server retten med friskhøvlet parmesan, lidt grønt på toppen og et godt stykke flute.
SERVERING
Tip: I stedet for spegeskinke kan du bruge mager bacon. Hvis du ikke kan finde den toscanske salami, kan du bruge en anden god salami. Sambal oelek er en stærk pasta fremstillet af friske røde chilier. Det bruges som krydderi og som erstatning for frisk chili.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Peter Nymand
22.06.2008, 20:10
det er en meget go ret, men der er et lille problem! Mit hoved svulmede op. fordi jeg openbart ikke han tåle æg!!!!!!
 
Denne gode opskrift på Toscansk pastaret fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Toscansk pastaret, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Fadkoteletter ala Jesper     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Marengs spøgelser     Kvædemarmelade     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Halloween kage kirkegård     Grillet vildt dyrekølle     Gulerodskage (Rå)     Mormors citronfromage     Kanelsnegle kagemand     gammel Estrup gryde     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Fondue     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Blommetrifli     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]