Annoncering | Mobil/tablet version | 291 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Toscansk pastaret

Toscansk pastaret

Toscansk pastaret
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(184)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.064
Visninger
255
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
Gør grønsagerne klar. Hak skinke og salami fint og svits det med hvidløg og løg. Tilsæt det hakkede kød og brun det. Tilsæt de øvrige ingredienser. Kog pastaen. Hak persillen og høvl parmesanen.

Du skal bruge
4 fed hvidløg
1 løg
250 gram champignon
50 gram spegeskinke
50 gram toscansk salami
1 spiseske olie
400 gram hakket svinekød 10%
½ teske sambal oelek
2 dåser hakkede, flåede tomater
1½ deciliter fløde 13%
Salt
Peber

400 gram spagetti
Bredbladet persille
1 stykke parmesan
Flute



SÅDAN GØR DU
1. Pil skrællen af hvidløgsfeddene og hak dem fint.
2. Skær løget i halve på langs, fjern skrællen og hak løget fint.
3. Rens champignon ved at fjerne roden og skyl dem godt. Hak dem fint.
4. Hak skinke og salami fint
5. Svits hvidløg, løg, skinke og salami i olien i en gryde.
6. Tilsæt det hakkede kød og brun det godt.
7. Tilsæt svampene og sambak oelek og lad det varme godt igennem.
8. Tilsæt de groft hakkede tomater, fløden og salt og peber.
9. Sæt en gryde med vand over og kog pastaen efter anvisning på pakken.
10. Skyl persillen, ryst vandet af og pil stilkene fra.
11. Høvl lidt af parmesanen med en ostehøvl.
12. Server retten med friskhøvlet parmesan, lidt grønt på toppen og et godt stykke flute.
SERVERING
Tip: I stedet for spegeskinke kan du bruge mager bacon. Hvis du ikke kan finde den toscanske salami, kan du bruge en anden god salami. Sambal oelek er en stærk pasta fremstillet af friske røde chilier. Det bruges som krydderi og som erstatning for frisk chili.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Peter Nymand
22.06.2008, 20:10
det er en meget go ret, men der er et lille problem! Mit hoved svulmede op. fordi jeg openbart ikke han tåle æg!!!!!!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Toscansk pastaret opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Toscansk pastaret fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Toscansk pastaret, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tunmousse      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]