opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Osso buco med porre og granulata

Osso buco med porre og granulata

Osso buco med porre og granulata
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(54)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.862
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 tykke skiver dansk kalveskank
2 spsk olie
2 spsk tomatpure
1/2 flaske tør hvidvin
2 laurbærblade
4 tomater i kvarte
4 porre i skiver
4 gulerrod i grove tern
3 fed hakket hvidløg
salt, peber

Granulata:
1 bdt finthakket bredbladet persille
skallen af 1 citron
3 fed hakket hvidløg


SÅDAN GØR DU
Skær et par snit i fedtkanten på de 4 skiver kalveskank.
Varm olien på en sauterpande eller i en gryde, brun kødet på begge til det er gyldent.
Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatpureen og hvidvinen, skrue ned for varmen og lad det simre i 5 minutter.Kom tomaterne i gryden sammen med lauerbærbladene. Hæld vand i gryden til kødet er dækket og lad retten simre yderligere 1 time. Nu tilsættes grønsagerne og hvidløg og retten simre ca. 40 minutter eller til kødet er mørt, hvis saucen er for tynd kan den jævnes.

Granulata:
Persille, hvidløg og revet citronskal blandes sammen.

Retten anrettes på et fad sammen med grønsagerne, granulata drysses på og serveres med ris.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Osso buco med porre og granulata opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Osso buco med porre og granulata fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Osso buco med porre og granulata, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      pommes anna     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Børnenes kokoskugler     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Fersken suppe (den er genial)     Kanelsnegle kagemand     Blødende chokoladekage     Mælkesnitter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]