opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › chokoladekræs med ribssylt

chokoladekræs med ribssylt

chokoladekræs med ribssylt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(28)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.339
Visninger
104
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Mørdej:
150 g hvedemel
75 g stuetempereret smør
50 g florsukker
½ sammenpisket æg

Chokoladeflan:
60 g god mørk chokolade (ca. 55% kakao)
25 g smør
25 g sukker
1 æg (str. stor)

Ribssylt:
150 g afpillede ribs
50 g sukker
1 spsk vand
½ vaniljestang (korn)
1 blad husblas

Rysteribs:
6 superflotte klaser ribs
1 dl vand
50 g sukker



SÅDAN GØR DU
Mørdej: Alle ingredienser æltes med hænderne til en ensartet dej. Stil dejen koldt ½ time inden udrulning. Anvend 6 stk. linseforme, gerne krusede, ca. 6 cm i diameter og ca. 2 cm høje. Rul dejen tyndt ud og for formene med dejen. Formene fyldes ½ op med chokoladeflan og bages ved 150 grader - til de har sat sig. Afkøles.

Chokoladeflan: Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Smeltes over vandbad. Smørret smeltes ligeledes, men i en gryde ved svag varme. Sukker og æg piskes til en tyk "snaps". Det smeltede smør og den smeltede chokolade røres sammen og vendes forsigtigt i "æggesnapsen". Chokoladeflanen er færdig.

Ribssylt: Husbladsen lægges i blød i koldt vand i minimum 15 minutter. De øvrige ingredienser koges op i en gryde - ca. 5 minutter. Skum af undervejs, hvis det er nødvendigt. Tag gryden af varmen. Vrid husbladsen for vand og kom den i den varme sylt. Afkøl sylten let - den skal så småt være begyndt at tykne. Afkøl sylten straks. Læg straks sylten som afsluttende spejl på de afkølede chokoladeflan. Stil dem koldt inden servering.

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på chokoladekræs med ribssylt fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet chokoladekræs med ribssylt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Mors dag opskrifter
sæson lige nu 10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kogning af majs     Norske boller     Klidboller     Færøsk æblekage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt Oksestriploin     Frisk myntete     Farsbrød og kartofler i fad II     Grov go'e boller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Langtidsstegt oksemørbrad     Citronfromage med hele æg     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Røræg i ovn     Mormors citronfromage     Grovboller     Suppekuren     lagkage med nutella og banan     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]