opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › chokoladekræs med ribssylt

chokoladekræs med ribssylt

chokoladekræs med ribssylt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(28)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.034
Visninger
86
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Mørdej:
150 g hvedemel
75 g stuetempereret smør
50 g florsukker
½ sammenpisket æg

Chokoladeflan:
60 g god mørk chokolade (ca. 55% kakao)
25 g smør
25 g sukker
1 æg (str. stor)

Ribssylt:
150 g afpillede ribs
50 g sukker
1 spsk vand
½ vaniljestang (korn)
1 blad husblas

Rysteribs:
6 superflotte klaser ribs
1 dl vand
50 g sukker



SÅDAN GØR DU
Mørdej: Alle ingredienser æltes med hænderne til en ensartet dej. Stil dejen koldt ½ time inden udrulning. Anvend 6 stk. linseforme, gerne krusede, ca. 6 cm i diameter og ca. 2 cm høje. Rul dejen tyndt ud og for formene med dejen. Formene fyldes ½ op med chokoladeflan og bages ved 150 grader - til de har sat sig. Afkøles.

Chokoladeflan: Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Smeltes over vandbad. Smørret smeltes ligeledes, men i en gryde ved svag varme. Sukker og æg piskes til en tyk "snaps". Det smeltede smør og den smeltede chokolade røres sammen og vendes forsigtigt i "æggesnapsen". Chokoladeflanen er færdig.

Ribssylt: Husbladsen lægges i blød i koldt vand i minimum 15 minutter. De øvrige ingredienser koges op i en gryde - ca. 5 minutter. Skum af undervejs, hvis det er nødvendigt. Tag gryden af varmen. Vrid husbladsen for vand og kom den i den varme sylt. Afkøl sylten let - den skal så småt være begyndt at tykne. Afkøl sylten straks. Læg straks sylten som afsluttende spejl på de afkølede chokoladeflan. Stil dem koldt inden servering.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler chokoladekræs med ribssylt opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på chokoladekræs med ribssylt fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet chokoladekræs med ribssylt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Dadler med bacon     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grov go'e boller     Røræg i ovn     Syltet ramsløgsknopper (nordiske kapers)     Gulerodskage (Rå)     Børnenes kokoskugler     Piment sauce     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      Fersken suppe (den er genial)     Kylling satay stegt i ovn     Den bedste ungarske gullasch     Marineret kalkunbryst- helstegt     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]