(Opskrift fortsætter under reklamen)
Islagkage med kokos - og bagt ananas
Skøn og lækker opskrift på Islagkage med kokos - og bagt ananas har været besøgt 6148 gange
Ingredienser
Bagetid for bunde: Ca. 5 min. ved 200°.
Bagetid for ananas: Ca. ½ time ved 200°.
Fremgangsmåde
Kokosis: Stil vanillecremen i fryseren i ca. ½ time. Kom sukker og den kolde creme i en skål og pisk til cremen er luftig og sukkeret er opløst. Pisk hurtigt kokosmælk og limesaft i cremen. Kom blandingen i en metalform (ca. 2½ liter). Dæk formen med alufolie og stil blandingen i fryseren ca. 3 timer eller til den har konsistens som softice - rør i isen 3-4 gange under indfrysningen.
Bunde: Smelt imens smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt mandler, sukker, mel og kokosmel. Varm blandingen igennem ved jævn varme og under omrøring i ca.1 min. Tag gryden af varmen. Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pres halvdelen af kokosmelblandingen formen. Bag bunden midt i ovnen. Åbn springformen og træk bunden - med bagepapir - over på en bagerist. Bag den anden bund på samme måde. Lad den køle af i formen.
Bagt ananas: Skær enderne af ananasen. Skræl den ved at lade kniven følge frugtens form - skær så dybt at de brune "prikker" forsvinder. Flæk ananasen i 4 både og fjern midterstokken. Skær derefter ananaskødet i små tern (ca. 900 g ananaskød). Kom ananasternene i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Drys med sukker og bag dem midt i ovnen. Lad ananasternene køle lidt af og tilsæt limeskal, -saft og citronmelisse. Smag til.
Ved serveringen: Tag islagkagen ud af formen - træk evt. en lun kniv langs kanten. Fjern bagepapiret og stil kagen på et fad. Knæk den anden bund i pæne stykker og anret dem på og rundt om kagen. Kom den lune ananas i en skål og server den til islagkagen.
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Bagetid for bunde: Ca. 5 min. ved 200°.
Bagetid for ananas: Ca. ½ time ved 200°.
Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig
Kokosis: Stil vanillecremen i fryseren i ca. ½ time. Kom sukker og den kolde creme i en skål og pisk til cremen er luftig og sukkeret er opløst. Pisk hurtigt kokosmælk og limesaft i cremen. Kom blandingen i en metalform (ca. 2½ liter). Dæk formen med alufolie og stil blandingen i fryseren ca. 3 timer eller til den har konsistens som softice - rør i isen 3-4 gange under indfrysningen.
Bunde: Smelt imens smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt mandler, sukker, mel og kokosmel. Varm blandingen igennem ved jævn varme og under omrøring i ca.1 min. Tag gryden af varmen. Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pres halvdelen af kokosmelblandingen formen. Bag bunden midt i ovnen. Åbn springformen og træk bunden - med bagepapir - over på en bagerist. Bag den anden bund på samme måde. Lad den køle af i formen.
Bagt ananas: Skær enderne af ananasen. Skræl den ved at lade kniven følge frugtens form - skær så dybt at de brune "prikker" forsvinder. Flæk ananasen i 4 både og fjern midterstokken. Skær derefter ananaskødet i små tern (ca. 900 g ananaskød). Kom ananasternene i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Drys med sukker og bag dem midt i ovnen. Lad ananasternene køle lidt af og tilsæt limeskal, -saft og citronmelisse. Smag til.
Ved serveringen: Tag islagkagen ud af formen - træk evt. en lun kniv langs kanten. Fjern bagepapiret og stil kagen på et fad. Knæk den anden bund i pæne stykker og anret dem på og rundt om kagen. Kom den lune ananas i en skål og server den til islagkagen.
Servering til Islagkage med kokos - og bagt ananas
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset