opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Islagkage med kokos - og bagt ananas

Islagkage med kokos - og bagt ananas

Islagkage med kokos - og bagt ananas
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(40)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.594
Visninger
107
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Kokosis
½ liter Karoline's VanilleCreme
125 g fint rørsukker (ca. 1½ dl)
1 dåse kokosmælk (ca. 400 g)
½ dl friskpresset limesaft

Bunde
125 g smør
100 g meget grofthakkede, smuttede mandler
125 g rørsukker (ca. 1½ dl)
1 spsk hvedemel
125 g kokosmel (ca. 3½ dl)

Bagt ananas
1 frisk ananas (ca. 1,6 kg)
3 spsk fint rørsukker
1 tsk fintrevet limeskal
1 spsk friskpresset limesaft
2 spsk hakkede friske citronmelisseblade

Pynt
friske citronmelisseblade


Bagetid for bunde: Ca. 5 min. ved 200°.
Bagetid for ananas: Ca. ½ time ved 200°.


SÅDAN GØR DU
Kokosis: Stil vanillecremen i fryseren i ca. ½ time. Kom sukker og den kolde creme i en skål og pisk til cremen er luftig og sukkeret er opløst. Pisk hurtigt kokosmælk og limesaft i cremen. Kom blandingen i en metalform (ca. 2½ liter). Dæk formen med alufolie og stil blandingen i fryseren ca. 3 timer eller til den har konsistens som softice - rør i isen 3-4 gange under indfrysningen.

Bunde: Smelt imens smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt mandler, sukker, mel og kokosmel. Varm blandingen igennem ved jævn varme og under omrøring i ca.1 min. Tag gryden af varmen. Spænd et stykke bagepapir fast mellem ringen og bunden i en springform (ca. 22 cm i diameter). Pres halvdelen af kokosmelblandingen formen. Bag bunden midt i ovnen. Åbn springformen og træk bunden - med bagepapir - over på en bagerist. Bag den anden bund på samme måde. Lad den køle af i formen.

Kom den halvfrosne kokosis på bunden i springformen. Stil islagkagen tildækket i fryseren i mindst 6 timer. Tag islagkagen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 2 timer før serveringen.

Bagt ananas: Skær enderne af ananasen. Skræl den ved at lade kniven følge frugtens form - skær så dybt at de brune "prikker" forsvinder. Flæk ananasen i 4 både og fjern midterstokken. Skær derefter ananaskødet i små tern (ca. 900 g ananaskød). Kom ananasternene i en bradepande (ca. 22 x 30 cm). Drys med sukker og bag dem midt i ovnen. Lad ananasternene køle lidt af og tilsæt limeskal, -saft og citronmelisse. Smag til.

Ved serveringen: Tag islagkagen ud af formen - træk evt. en lun kniv langs kanten. Fjern bagepapiret og stil kagen på et fad. Knæk den anden bund i pæne stykker og anret dem på og rundt om kagen. Kom den lune ananas i en skål og server den til islagkagen.
SERVERING
Tips: Den bagte ananas kan også serveres kold. Bunden uden is kan fryses eller opbevares i en kagedåse i ca. 4 døgn.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Islagkage med kokos - og bagt ananas opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Islagkage med kokos - og bagt ananas fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Islagkage med kokos - og bagt ananas, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grov go'e boller     Hønsesalat Med bacon på toppen     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Squash suppe cremet     Mælkesnitter     Mørbradgryde m. ris     Pastaret i fad     Blommetrifli     Pirogger med oksekød     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kogning af majs     Banankage uden æg     Tvebakkekage     Pastasalat med skinke     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]