opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lakrids parfait m/ pernod sirup

Lakrids parfait m/ pernod sirup

Lakrids parfait m/ pernod sirup
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(84)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.478
Visninger
154
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Lakrids parfait:
12 æggeblommer (sukker/natural)
200g sukker
1½ l piskefløde
ca.200g knust tyrkisk peber

Pernod sirup:
400g sukker
2 dl vand
1 stk vanille (marven)
1 dl pernod
1spsk glucose


SÅDAN GØR DU
Lakrids parfait:
Kog sukkeret op med en lille smule vand. Tilsæt det derefter i æggeblommer og legere det over svag varme indtil det for et cremet konsistens.
Pisk fløde så den bliver let tykt. Vend derefter fløden forsigtigt sammen med æggemassen. Tilsæt derefter det knuste tyrkiske perber ned i massen.
Hæld parfait massen op i en film betrukket form og kom det på frost.

Pernod sirup:
Kog sukker, vand, vanillie marven samt pernoden op i en lille gryde. Tilsæt derefter glucosen og lad det reducere en smule. Sæt det derefter på køl
SERVERING
Serveres på en flad tallerken gerne med nogle friske bær her i sommertiden. Man kan sagtens også servere det i vintersæsonen dog med nogle frostne bær som man kan råmarinere dagen før. Velbekommen.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
lone mikkelsen
18.05.2007, 20:51
Jeh har lige brugt din opskrift til en familiefest. Det var især et hit ved de voksene. jeg pyntede med jordbær, strimler af appelsin og frisk mynteblade. det var et flot farvespil sammen med det sorte.
 
Denne gode opskrift på Lakrids parfait m/ pernod sirup fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lakrids parfait m/ pernod sirup, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     kagecreme - yderst bagefast     Fersken suppe (den er genial)     Yoghurtboller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Tunmousse      langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Røræg i ovn     Mormors Stegte sild i eddike     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     Kanelsnegle kagemand     Pastaret i fad     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]