opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Provencalsk blomkålsfad

Provencalsk blomkålsfad

Provencalsk blomkålsfad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(32)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.712
Visninger
133
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
5 bløde soltørrede tomater
1 blomkål , ca. 600 g
½ l grønsagsbouillon
½ dl grofthakkede sorte oliven
2 spsk pinjekerner
Sprød overflade:
½ dl rasp
½ dl hakket persille
1 stort fed presset hvidløg
reven skal af 1 citron
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Del blomkålen i buketter . Kog bouillonen op . Kom blomkålen i og kog ca. 3 min ., den skal stadig føles fast . Tag blomkålen op med hulske og læg den i et ildfast fad . Hæld 1½ dl af bouillonen ved. Skær tomaterne i strimler og fordel dem ved blomkålen sammen med pinjekerner. Bland ingredienserne til den sprøde overflade og drys dem over . Sæt blomkålen i ovnens øvre del 10 - 12 min . Ved 225 grader , til den har fået farve . Server med brød og salat.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Provencalsk blomkålsfad fra Maduniverset.dk i kategorien gratin/soufflé opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Provencalsk blomkålsfad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Urtecreme med friske krydderurter     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Grov go'e boller     Nem softice     Stikkelsbærgrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Færøsk æblekage     Grillet jomfruhummerhaler     Pirogger med oksekød     lagkage med råcreme & frugt     fisk i fad     Helstegt grillet oksefilet     Bagte Kartofler på Grill     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]