opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Provencalsk blomkålsfad

Provencalsk blomkålsfad

Provencalsk blomkålsfad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(32)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.192
Visninger
115
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
5 bløde soltørrede tomater
1 blomkål , ca. 600 g
½ l grønsagsbouillon
½ dl grofthakkede sorte oliven
2 spsk pinjekerner
Sprød overflade:
½ dl rasp
½ dl hakket persille
1 stort fed presset hvidløg
reven skal af 1 citron
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Del blomkålen i buketter . Kog bouillonen op . Kom blomkålen i og kog ca. 3 min ., den skal stadig føles fast . Tag blomkålen op med hulske og læg den i et ildfast fad . Hæld 1½ dl af bouillonen ved. Skær tomaterne i strimler og fordel dem ved blomkålen sammen med pinjekerner. Bland ingredienserne til den sprøde overflade og drys dem over . Sæt blomkålen i ovnens øvre del 10 - 12 min . Ved 225 grader , til den har fået farve . Server med brød og salat.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Provencalsk blomkålsfad opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Provencalsk blomkålsfad fra Maduniverset.dk i kategorien gratin/soufflé opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Provencalsk blomkålsfad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Gammeldaws æbleflæsk.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Svampet kanelkage     Tunmousse      Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Pirogger med oksekød     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Den bedste Kylling i Karry!     Blommelikør     Fiskeruller med peberfrugtcreme og sauterede grønsager     Karbonader i fløde/porre sauce     Tyttebær syltetøj     Mørbradgryde m. ris     Havkat i fad med grønsager og bacon     Grillspyd     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]