opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › De kejserlige kar-tøfler

De kejserlige kar-tøfler

De kejserlige kar-tøfler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(39)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.253
Visninger
91
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
30 g gær

30 g honning

6,25 d lunkent vand

500 g mel

500 g durumhvedemel

30 g salt

15 kartofler

olivenolie

1 fed hvidløg

hakket frisk rosmarin


SÅDAN GØR DU
Opløs gær og honning i halvdelen af det lunkne vand.

Brug en stor skål eller bordet. Hæld mel ud i en bunke sammen og lav en fordybning i midten. Hæld den opløste gærblanding i hulningen og bland. Når melet og gærblandingen er blandet hældes resten af det lunkne vand ned i midten og bland med melet til en fugtig dej. Ælt dejen grundigt i ca. 5 min.

Kom mel på hænderne og strø mel på dejen. Form dejen til en kugle og læg den på en bradepande. Snit den med en kniv. Lad dejen hæve første gang til dobbelt størrelse.

Rengør ca. 15 kartofler og skiv dem så tyndt som muligt. Læg kartoflerne i saltet kogende vand i ca. 2 min. Hæld vandet fra og læg kartoflerne i en skål og dæk rundhåndet med en olivenolie. Smag til med salt og peber, og tilsæt 1 finthakket fed hvidløg og en håndfund hakket frisk rosmarin.

Ælt dejen igen – slå og bank luften ud af den i ca. 1 min. Del dejen i halve eller kvarte. Rul dejen ud i en oval form, der er ca. 1½ cm. tyk – det skal ikke være pænt.

Læg brødene på en bageplade, der er strøet med durumhvedemel. Tryk fingrene dybt i dejen, så smagen kan trænge helt ind i brødet. Smør kartoffelblandingen overalt på brødet og skub det godt ind. Drys med lidt ekstra rosmarin.
Lad brødet hæve igen ca. 45 min.

Bag brødet i ca. 15 ved høj ovntemperatur – bank i bunden for at høre om det er færdigt - (skal lyde hult).


 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler De kejserlige kar-tøfler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på De kejserlige kar-tøfler fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet De kejserlige kar-tøfler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Børnenes kokoskugler     Raclette med det hele     Charlotte russe     Morgenbirkes - fryseegnede     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kanelsnegle kagemand     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Dim sum     Blødende chokoladekage     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brunch pølser,æg og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]