opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Parisertoast

Parisertoast

Parisertoast
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(314)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
47.862
Visninger
687
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 skiver franskbrød
300 g. hakket oksekød
1 æg
salt/peber
ca. 1 dl. vand
1 hakket løg
1-2 spsk. hakket, syltet rødbede
1 spsk. kapers
Til stegning:
50 g. smør eller margarine
4 spejlæg


SÅDAN GØR DU
1. Bland det hakkede kød med æg og krydderier. Spæ med vandet og tilsæt løg, rødbede og kapers.
2. Smør brødet og fordel kødet på det. Bred det ud med en kniv helt ud til kanterne.
3. Brun fedtstoffet på en pande. Læg brødet deri med kødsiden nedad først. Brun bøffen ved god varme. Vend og steg lidt kortere tid på den anden side.
Server et spejlæg på hver toast.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

molle
19.09.2008, 17:08
Den er fin ;D

jørgen wennike
27.10.2007, 22:43
god

Marianne
25.04.2007, 09:56
Der er en del forvirring mht. parisertoast over for pariserbøf. En pariserbøf er som ovennævnte opskrift, men en parisertoast er fyldt med skinke og ost!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Parisertoast opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Parisertoast fra Maduniverset.dk i kategorien Smørrebrød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Parisertoast, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Blødende chokoladekage     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Flødestuvet spinat     Den bedste Kylling i Karry!     Bagt rodfrugtmos     Hakket Oksekød med Hvidkål     Havretern med nougat     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]