opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Paneret jomfruhummerhaler

Paneret jomfruhummerhaler

Paneret jomfruhummerhaler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(148)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
21.943
Visninger
337
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]


DU SKAL BRUGE
16 kogte jomfruhummerhaler,
1 æg,
mel,
salt og peber,
rasp,
raffinol el. olie til friture stegning.
Dressing:
150 g mayonaise,
1 dl piskefløde,
2 spsk. tomatpuré,
salt,
½ spsk. citronsaft


SÅDAN GØR DU
De kogte hummerhaler klippes eller skæres op på undersiden, og kødet taget helt ud, eller hvis man har købt frosne, tøs de op og duppes tørre på papir.
Pisk ægget med lidt vand, og vend halerne først i mel tilsat salt, så i ægget, og tilsidst i rasp.

Varm friturefedtet op, til det syder omkring en tandstik.
læg hallerne i med en hulske og ikke for mange ad gangen. Steg dem til de er gyldne.
Tag dem op og læg dem på køkkenrulle og hold dem varme.

Bland flødeskum og mayonaise, tilsæt citronsaft, tomatpuré og salt.
SERVERING
Pynt med citronbåde og servér med dressingen til og evt. lidt friske salatblade til.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Paneret jomfruhummerhaler fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Paneret jomfruhummerhaler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fondue     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Bagt rodfrugtmos     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     irsk stuvning med svinekød     Trylledej (ikke spiseligt)     Færøsk æblekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]