opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Paneret jomfruhummerhaler

Paneret jomfruhummerhaler

Paneret jomfruhummerhaler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(148)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.646
Visninger
316
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
16 kogte jomfruhummerhaler,
1 æg,
mel,
salt og peber,
rasp,
raffinol el. olie til friture stegning.
Dressing:
150 g mayonaise,
1 dl piskefløde,
2 spsk. tomatpuré,
salt,
½ spsk. citronsaft


SÅDAN GØR DU
De kogte hummerhaler klippes eller skæres op på undersiden, og kødet taget helt ud, eller hvis man har købt frosne, tøs de op og duppes tørre på papir.
Pisk ægget med lidt vand, og vend halerne først i mel tilsat salt, så i ægget, og tilsidst i rasp.

Varm friturefedtet op, til det syder omkring en tandstik.
læg hallerne i med en hulske og ikke for mange ad gangen. Steg dem til de er gyldne.
Tag dem op og læg dem på køkkenrulle og hold dem varme.

Bland flødeskum og mayonaise, tilsæt citronsaft, tomatpuré og salt.
SERVERING
Pynt med citronbåde og servér med dressingen til og evt. lidt friske salatblade til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Paneret jomfruhummerhaler fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Paneret jomfruhummerhaler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rødvins glace/sauce     Fersken suppe (den er genial)     Børnenes kokoskugler     Mornay sauce     Spagetti carbonara     Oreganobrød med parmesan     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Min perfekte stegte kylling:     Gammeldaws æbleflæsk.     Marineret kalkunbryst- helstegt     Ægte indianer-røv     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Grønkålssalat med mandler og æbler     langtidsstegt farseret and     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fiskefrikadeller med fersk spæk     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Brownie med saltkaramel midte     Trylledej (ikke spiseligt)     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]