opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Paneret jomfruhummerhaler

Paneret jomfruhummerhaler

Paneret jomfruhummerhaler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(148)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.917
Visninger
306
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
16 kogte jomfruhummerhaler,
1 æg,
mel,
salt og peber,
rasp,
raffinol el. olie til friture stegning.
Dressing:
150 g mayonaise,
1 dl piskefløde,
2 spsk. tomatpuré,
salt,
½ spsk. citronsaft


SÅDAN GØR DU
De kogte hummerhaler klippes eller skæres op på undersiden, og kødet taget helt ud, eller hvis man har købt frosne, tøs de op og duppes tørre på papir.
Pisk ægget med lidt vand, og vend halerne først i mel tilsat salt, så i ægget, og tilsidst i rasp.

Varm friturefedtet op, til det syder omkring en tandstik.
læg hallerne i med en hulske og ikke for mange ad gangen. Steg dem til de er gyldne.
Tag dem op og læg dem på køkkenrulle og hold dem varme.

Bland flødeskum og mayonaise, tilsæt citronsaft, tomatpuré og salt.
SERVERING
Pynt med citronbåde og servér med dressingen til og evt. lidt friske salatblade til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Paneret jomfruhummerhaler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Paneret jomfruhummerhaler fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Paneret jomfruhummerhaler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pastaret i fad     Madbrød med rosmarin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Olivensnegle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     kyllingelår med rasp i friture     Færøsk æblekage     Abrikos-Chokolade lagkage.     Lammekølle med kartofler i fad     Tyrkisk suppe     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Quinoa salat med cherrytomater, majs og forårsløg     Pastasalat med skinke     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]